PC-Assist - Forside
PC-Assist er min hjemmeside dedikeret til mit arbejde som problem-knuser med diverse computer-relaterede problemer.
Jeg tilbyder på nuværende tidspunkt ingen online hjælp, men hvis I har nogle spørgsmål ang. computere og/eller problemer med dem, så ka I sende jeres spørgsmål til mig her fra hjemmesiden og så vil jeg gøre mit bedste for at besvare dem.

Jeg arbejder i området omkring Hadsund i MariagerFjord kommune og har igennem de sidste 10 år opbygget en viden om installation, sikkerhed, problemløsning og computere generelt, som jeg nu er begyndt at tilbyde de folk som måske ikke har den største erfaring med computere og gerne vil have hjælp eller råd uden at blive skræmt væk af computer-sproget. Jeg forsøger i store træk at gøre alt mit arbejde så forståeligt som muligt og underviser gerne en lille smule når jeg har muligheden for det.

Alt mit arbejde foregår i mit eget hjem, så jeg er ikke certificeret reparatør eller tekniker, men mange folk har en bærbar eller stationær computer som der ikke længere er garanti eller forsikring på og som de gerne vil ha' til at køre bedre. Der kommer jeg ind i billedet.
Selvom en ældre computer ikke længere kan bruges til at spille de nyeste og mest krævende spil, så er der masser af muligheder for at puste nyt liv i den.
Jeg tilbyder hjælp til udskiftning af de fleste dele i stationære computere og harddiske, hukommelse og processor i bærbare computere. Derudover hjælper jeg med installation af styresystemer, programmer og sikkerhed, samt problemløsning af diverse små-problemer ved sløve og/eller inficerede computere.

Jeg har ingen mulighed på nuværende tidspunkt for at lave hjemmebesøg udover i Hadsund/Assens området, men computere kan afleveres efter aftale på min adresse og så servicerer jeg som regel indenfor 3 dage.

Jeg håber at folk vil kunne bruge min erfaring og blive glade for det arbejde jeg udfører.

Casper S. Jensen
 
Panel title

© 2018 pc-assist

Antal besøg: 42

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,49995899200439sekunder