PEB Event - Forside
Velkommen til ...

  • 4ddc023046e6024052011.jpg


Er du træt af at arrangerer firmafesten der hvor du arbejder? 
Synes du det er en træls opgave? 
Kunne du tænke dig at slippe for den? 

SÅ LÆS HER!! 

Vi er en ny op startet virksomhed som bestræber sig på at arrangerer firmafester med masser af nye og anderledes former for sjov og ballade. Vi kan tilbyde de såkaldte pakkeløsninger. Disse skal ikke forstås som noget negativt, men som en løsning der er langt bedre end det normale. 
Vi har tre pakker - til hver deres pris. 

Vi tilbyder virksomheder rundt omkring i Sønderjyllands 8 største byer disse pakkeløsninger sådan så de selv slipper for alt øvl og bøvl der kan forekomme ved en sådan planlægning af en firmafest. Vi overtager alt planlægning! Dette kan være fra transport, oplevelses ture, spænding, familie hygge, opstilling af borde, stole, buffet, oprydning efter festen, levering af service og opvask frem til den hyggelige traditionelle firmafest. Det eneste vi ikke levere er lokaler.
Så kommer spørgsmålet: hvad ønsker din virksomhed?  
Følgende byer markedsføre vi os i: Sønderborg, Haderslev, Åbenrå, Vojens, Kolding, Tønder, Vejen & Esbjerg. 

Ønsker du at læse mere om vores pakkeløsninger, kan vi henvise dig til fanebladene her på hjemmesiden der hedder "Pakke 1 - Pakke 2 og Pakke 3". Her vil du kunne læse dig frem til alt hvad du behøver at vide. 

Skulle du have spørgsmål eller har du allerede besluttet dig for en pakke, så er du mere end velkommen til at ringe til os eller sende en mail til følgende: 

Tlf.: 23 71 52 16
Mail.: nathalie3426@live.dk
Adresse: Ellegårdvej 25, 6400 Sønderborg 
 
Panel title

© 2019 peb-event

Antal besøg: 452

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,70477604866028sekunder