PEDERSKER - Hemmelig Hytte
Hemmelig hytte ved åen!
Robinson Kruse drømmen har vel været mange drenges drøm, at bygge en hytte og finde ud af hjælpemidler til at få en god boplads.
Det skulle vi gutter jo også prøve, men det skulle være et hemmeligt og øde sted, det var jo noget med vand og skov, så det skulle jo findes.
Ad Sønder Landevej – næsten ned til Billegravgård ind til højre ned til åen og så en hemmelig sti langs åen. En lille grand lund så god ud til at gemme en hytte i, vi kravlede 8-10 meter ind hvor et træ manglede, sidegrene blev skåret af  ( vi gik jo med farlige dolke dengang) der blev lavet skelet og væggene blev tætnet med bregner, dejlig hytte men der var mørkt inde i den.
Vi begyndte at lave en dæmning med skiffersten, med et smalt gennemløb, jeg husker ikke om vi fik sat vore planer i gang – en vandmølle sat på en dynamo fra en cykel og ledning til pære i hytten, jeg husker at næste gang vi kom til hytten var alle bregnerne tørret sammen til ingen ting så der skulle meget mere tætningsmateriale. Vi fandt en forladt fasanrede med masser af æg, et prøvekast stank væmmeligt, æggene blev placeret ved indfalds stierne som forsvar hvis nogen skulle komme.
Der blev fisket, tændt bål  ( det måtte ikke ryge ret meget) og grillet fisk, jeg husker tydeligt at jeg havde sat en krog om aftenen og da vi kom om morgenen var det en rørhøne jeg havde fanget, UHA den var heldigvis død, men en grim oplevelse.
Der var virkeligt hyggeligt ved åen , vi fandt en masse forsteninger i skifferstenene, det var let at brække sten i siderne af åen.
Gad vide hvad de folk der på et tidspunkt har skovet granlunden tænkte.---GAD VIDE OM HER HAR LEVET EN ROBINSON KRUSE

 
Panel title

© 2019 Copyright

Antal besøg: 292015

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,54641008377075sekunder
Seneste Nyheder
Billeder m. beskrivelse
Gamle billeder
Nye billeder
Ældre billeder
Andre