PEDERSKER - Pederskers skræk
Pederskers skræk!

Det har nok været sidst i 50 erne i Pedersker, hvor Pelle huserede byens befolkning. Pelle var en lille hund der havde sit hjem på mejeriet, det var nok en krydsning af en bulldog og en anden lille type, den var hvid med lysebrune pletter.
Fra mejeriet langs hovedgaden ned til skomageren var der en høj hæk, og det var der Pelle morede sig med at smutte igennem hækken og ud til fodgængerne med høj bjæffen og så fat i deres bukser, og nogle gange ben. Cyklister havde også svært at smutte fra den, men efter 20_30 meter havde den ikke kondi til at løbe længere. En del heste kunne heller ikke klare at den bjæffende hund kom farende, så der blev trukket i tømmene for at holde hestene .Jeg selv havde på fornemmelsen at den ville komme så blev det ene ben sat op på cykelstangen he he, og den stakkels hund kunne ikke forstå der ikke var noget ben at få fat på.
Pelle var pludselig væk, og der gik rygter om at den havde drukket noget syre vand som murerne havde brugt ved frysehuset. En vis tilfredshed blandt folk om at det nu var slut med den hund, men men men, Pelle overlevede og farezonen ved hækken opstod igen, nu så man de fleste folk der skulle forbi det stykke vej gå med stok , lige meget om de havde brug for den eller ej.
Der blev vist klaget og jeg husker ikke dens skæbne. 

 
Panel title

© 2019 Copyright

Antal besøg: 294808

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,31585884094238sekunder
Seneste Nyheder
Billeder m. beskrivelse
Gamle billeder
Nye billeder
Ældre billeder
Andre