Pencillin - Penicillin behandling

Penicillins virkning

 

Penicillin virker på cellevæg af bakterier. Penicillin går ind og påvirker dannelsen af bakteriernes cellevæg. Cellevæggen bliver derfor mindre og svagere. Det går at bakterien bliver ude af stand til at reproducere eller måske ikke overleve. Nogle bakterier er resistente over for penicillin, fordi gram-negative organismer ikke mister cellevæg når de udsættes for Penicillin. Penicillin bliver hovedsageligt brugt til Stafylokokker infektioner Penicillin kan ikke bruges vis det kommer i kontakt med saltsyre eller gastrisk saft af maven.

Benzyl penicillin er også indkaldt som Penicillin G, er det almindeligt anvendte penicillin til behandling af gram positive bakterielle infektioner.
4ddd39a6cacdf25052011.png
Gram positive har ikke så stærkt cellevæg i forhold til Gram negativ.

Det er derfor nemmere at bryde i gennem Gram positive.

 

 

 

 

 

 

 

Bivirkeninger ved brug af penicillin

 

Hvis man får for meget penicillin,kan man udvikle allergi imod det.

De mest almindelige symptomer på penicillinallergi kan være hududslæt kan være noget der ligner nældefeber (viser sig som kløende puder på huden, det kan minde lidt om at blive brændt af en brændnælde) eller det kan være et rødprikket udslæt.  Nældefeber kan komme alle steder på kroppen.

Allergireaktionerne kan ske hele tiden i løbet af penicillin behandlingen. Nogle gange, kan det begynde når man er holdt op med at bruge penicillin.

Ved meget sjældne tilfælde kan man få et allergisk chok, det kan være meget farligt og skal behandles med det samme. Reaktionerne udvikler sig i løbet af få minutter, det sker ved at man hurtigt føler sig svimmel og utilpas, og i nogle tilfælde besvimer man fordi ens blodtryk falder drastisk. Ved de nogle tilfælde får man hævelser i ansigtet og får vejrtræknings besvær og i alvorlige tilfælde fører det til kvælning.

 

 
Panel title

© 2018 pencillin

Antal besøg: 100

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,56730508804321sekunder