PernilleUniverset - Dagbogen
Feb
3
2012

Fredag d. 3 februar 2012

Kære dagbog,

det har været en super fed fredag i dag! Jeg var i skole selvfølgelig. Da jeg havde musik skulle vi fremlægge et lille teaterstykke og det var sjovt. En af drengene blev skubbet ind i sådan en lille "væg" man kan køre rundt med og så væltede den helt ned fra scenen! Jeg tror vist at alle fik sig et lille grin, dér. (-;

Så tog jeg hjem med min veninde Linda og gjorde rent. Det lyder ret sygt ja, men det var faktisk sjovt. Vi hørte høj musik og tjente hundrede kroner hver!

Super dag!

Xoxo Pernille ♥

Jan
31
2012

Tirsdag d. 31 januar 2012

Kære dagbog,

undskyld at jeg ikke fik skrevet i dig igår. Jeg havde travlt, da jeg skulle til spejder.. (Vi "legede" sneboldskamp, og manner! Jeg fik mig vidst en ordentlig vasker.. smiley.gif)

Nå, i dag har jeg haft en ret så kedelig skoledag. Jeg laver som i næsten alle andre frikvartere: Ingenting. Da jeg så fik fri, kom det sjove. Jeg skulle til ridning og de gik super godt! Jeg red på en stor hest som hedder Paw, og jeg skal ridde på ham i lang tid fremover. Jeg faldt ikke af, som jeg egentlig havde regnet med at jeg ville. Puha..

Nu har jeg vidst ikke mere at skrive for idag. (-:

 

Xoxo Pernille ♥

Jan
29
2012

Søndag d. 29 januar 2012

Kære dagbog,

i dag har jeg haft en ret så kedelig søndag. - Ligesom alle de andre søndage.

Jeg var i centeret og købe tøj, jubi! Men det var ikke i så lang tid, så jeg har siddet på min computer nærmest hele dagen. O_O

Nu sidder jeg så her og skriver i dig. Jeg kan ikke skrive ret meget andet i dag. Jeg skal sove, godnat.

Xoxo Pernille ♥

 
Panel title
Antal besøg: 433

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,77723407745361sekunder