Praktiske Peter - Hvad kan jeg

Der er som sagt ikke ret mange ting jeg ikke kan hjælpe med af praktiske opgaver.Men for din skyld vil jeg her fortælle lidt om hvad jeg kan.

 

Min grundholdning om at hjælpe andre mennesker stammer fra en stor glæde ved at kunne hjælpe andre og især se og føle at de bliver mere glade.

 

Jeg har tit oplevet at andre mennesker har beklaget sig over et eller andet problem i deres hjem og især den behandling de får hos dem de søger hjælp hos.Det kunne feks. være deres video/DVD/blueray afspiller som hakker og hopper eller slet ikke vil noget som helst. Og der hvor folk har købt den,står de bare og siger at det koster 600kr bare for at åbne og kigge på den og det er jo ikke særligt PRAKTISK når feks. DVDèn "kun" har kostet 500kr.

 

Så er det nemlig rigtig dejligt at kunne sige: lad mig kigge på den helt gratis og hvis jeg kan lave den bliver det Feks. højst 100Kr ! Det gør folk glade og det glæder mig.

 

Det kunne også være et simpelt skift mellem sommerdæk og vinterdæk på bilen som jeg tit glæder folk med at spare rigtig mange penge på.som regel hele 70% og altid aftalt på forhånd samtidigt med at folk ikke skal af med bilen men får det gjort hos dem selv.Det bliver de også altid glade for !

 

Men jeg må hellere lave en list over de ting og tjenester jeg tilbyder så du selv kan se om der er noget du kan bruge min hjælp til.

 

Instalation/Reperation/vedligeholdelse af :

Alt manuelt/fjernbetjent elektronik

Alle former for IT/PC udstyr

Alle former for telefonisk udstyr

Paraboler/antenner

Tagrender

Hustage

Drivhuse

Haver

Udhuse

Vinduer

Biler/knallerter/motorcykler/cykler

Facader

Vandrør/utætheder

 

Derud over er jeg altid villig til at hjælpe andre med hvad de savner hjælp til

Det være sig alt fra tjærring af sokler til renovering af forretninger.

 

Men skriv til mig,også selvom din opgave ikke lige står på listen,jeg garantere at jeg vil forsøge at hjælpe dig uanset hvad du måtte henvende dig med.

Husk at det altid er gratis at spørge og altid mindst 20% billigere end det billigste at få din opgave ordnet af Praktiske Peter

 

 

 
Panel title
Antal besøg: 10135

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.085886001586914sekunder