PetWatch - Forside

4d5663fb5f2e112022011.jpgVelkommen til PetWatch

Petwatch holder til i Kolding og tilbyder følgende:


Pasning af dit dyr i eget hjem

Hvis du f.eks. skal på ferie, bliver indlagt på sygehus etc. og ikke har andre der kan passe din kat eller mindre kæledyr, kan Petwatch springe til og besøge dit dyr dagligt. Pasning af dyr sker efter en samtale omkring dyrets behov etc. Mindre kæledyr i bur kan evt. passes hos mig.


Hundeluftning
Jeg er 44 år og har mange års erfaring med hunde, jeg elsker  alle slags hunde, og nyder at gå gode lange ture med dem, uanset om det regner, sner, eller solen skinner.

Så hvis du har lange arbejdsdage, og har en hund eller to der trænger til ekstra motion, så er jeg klar til opgaven.Hundepasning:
Jeg tilbyder at passe din hund i mit eget hjem, og garanterer at din øjesten vil blive forkælet og passet og plejet mens i er på ferie eller af anden årsag har brug for pasning. Jeg har kun 2 krav, og det ene er at den skal kunne gå sammen med katte, og det andet er at den helst skal være omgængelig med andre hunde, da det kan ske jeg har en anden hund i pleje. Men her er altid MAX 2 hunde på én gang.
Ene-pasning kan dog godt købes, hvis i ønsker at guldklumpen skal ha min fulde opmærksomhed. Jeg har ingen børn i hjemmet. Jeg bor i lejlighed, men elsker at gå lange ture, og her er masser af områder til gode lufteture.


Ferieservice
Jeg tilbyder at se efter dit hjem mens du holder ferie, eller af anden årsag er væk fra dit hjem i en længere periode. Jeg kan tømme postkasse, vande blomster m.m.

Nøgler til jeres hjem bliver selvfølgelig opbevaret forsvarligt, og aldrig sammen med jeres adresse.


4d430145e075028012011.jpg            

81 61 09 27

 
Panel title

© 2017 petwatch

Antal besøg: 947

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,57539796829224sekunder