FireLight - Spørgsmål & Svar

Hvad musik bliver der spillet?

Jamen det er nemt at svare på, vi spiller det der fylder gulvet helt op. Vi tager selvfølgelig altid imod ønsker, og hvis arangøren mener det er det forkerte vi spiller, jamen så spiller vi noget andet. Vi finder altid publikums behov, så vi kan få dem til at nyde maden indnu mere, hvis vi spiller til frokost. Og ellers spiller vi det som får folk op af stolende.
Hvad koster det?:

Vi sætter aldrig nogen fast pris. Da det har noget at gøre med længden på festen, hvor mange der kommer, og hvilket udstyr, vi skal have med. Dog kan vi sige at prisen for det meste altid ligger mellem 1000-3000kr.

OBS: hvis vi skal spille længere ind den aftalte tid koster det 300kr i timen efter, det aftalte tidspunkt.
Hvor meget plads skal i bruge?

Det er svært at sige. Vi prøver altid at indordne os efter forholdene, så der hverken er for stort eller for lille. Vi fylder mindst 2,5 meter og maks 6 meter. Der kan leveres mere ind 6 meter mod merpris.

Kan i tage billeder til festen?

Jep vi tager billeder til alle fester. Og uploader dem på hjemmesiden, så man efter festen kan se billederne. Hvis der blir frabedt at ligge dem op på hjemmesiden, gør vi det selfølgelig ikke. Så kan vi derimod sende dem til arangøren på en cd, som vi naturligvis gør gratis.

 

 

Hvilket udstyr bruger i?

Meget forskelligt udstyr, vi pakker det som passer til din fest. Vi gør meget i at vedligeholde vores udstyr, så det altid er klart.

 
Panel title
Antal besøg: 8572

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.1654269695282sekunder