Piget Pigebog - Piget Pigebog

Det er her jeg skriver, hver-dag eller hveranden...;* hjerte.png 

 

Første del:

Pige pigebog

PisPisPis! Simoone!!!! hvor helved ligger din mascara!!! du er 15, det er ikke meningen, du skal miste din mascara, når du skal over til Alexander.

jaaaa.. jeg ved godt at i børn i Afrika har det liidt værre. men Alexander må ikke droppe mig, når vi kun har været sammen i èn halv måned. okay.

dybe indåninger, dybe indåninger. DÉR!, den ligger sku da liiiiige på mit skrivebord....dumdumdum!

en til dyb indåning, en lang én. iiiiiiiiiiiiiiiiind uuuuuuhhhhdd. godt! AARRRGG! kl. er 13:50! jeg skal være der kl. 14:00. jeg tog hurtigt, noget mascara på, mens jeg havde alt det andet på.

jeg grep fast i håndtaget, men jeg så på døren til Marie's værelse. hun er 12 og har selv problemer som jeg hjælpe hende med. jeg gik hurtigt, ud til døren, på det gamle gulvtæppe, som min mormor fik af sin mor. jeg tog mine reebook, sko på, som er hvide og min hvide stramme jakke såååå flot!! jeg råbte til mor at jeg tog over til Alexander. jeg grep håndtaget og løb over til min cykel. jeg havde fået den i julegave (liiidt nedern julegave, men.. b-ø-r-n i A-f-r-i-k-a) jeg tog mit ene ben over på den anden side af cyklen og trådte på pedalen. inden for 1 kvarter nåede jeg der over. piiiiiis, 5 min forsent. okay. det gør nok ikke noget. jeg gik med nogle raske skridt over til hoveddøren og ringede på. Hans forældre var ikke hjemme. jeg har mødt hans forældre før. Gyyyyys!!!! men det ændre ikke mine føelser for ham.jeg kunne høre skridt ude fra gangen.

 
 
Panel title

© 2018 pigetpigebog

Antal besøg: 684

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,73076915740967sekunder