pindsvinudstilling - Dansk Pindsvin Udstilling

 

 

  4eb6a96fdf28006112011.jpg

Grundet manglende tilmeldinger på udstillingerne ( der har nu været forsøgt afholdt 2) skønnes det at der ikke er interesse for den slags initativer i Danmark - hvorved der IKKE er planer om afholdelse af flere!  - Siden her lukker i løbet af efteråret 2012

 

Pinhedge vil fremadrettet holde 1 - 2 danske pindsvin udstillinger om året. Målet er at samle pindsvin ejere, opdrættere og andre pindsvin interesseret, for at fremvise vores dejlige nålepuder , snakke med andre pindsvin ejere/opdrættere og få bedømt de små darlings.
Pinhedge Pindsvin Opdræt stiller lokaler til rådighed, samt står for bedømmelsen ( således deltager Pinhedges pindsvin IKKE i udtillingen!) sammen med evt. gæstedommere smiley.gif
I første omgang vil det kun være for kortøret pindsvin, men senere skulle udstillingen gerne åbne op for at langøret pindsvin samt tenrecer ( ikke at de har noget med pindsvin at gøre, men de er ret populære og søde ) også kan deltage.

Den første udstilling vil hovedsageligt være ment for kortøret pindsvin - MEN er der tilmeldinger og interesse for at få langøret med så skal det bestemt heller ikke udelukkes, ligesom det er på tale at lave en lille særklasse for tenrecs ( ikke at de har noget med pindsvin at gøre men de er efterhånden ret populære og meget sjove ... problemet er dog at de fleste tenrecs efterhånden er i dvale ( mine er i hvertfald og dem jeg har snakket med som også har tenrecs er ligeledes ved at gå /er gået i dvale) så det er kun en under-ting smiley.gif

- Går udstillingerne hen og bliver en succes på længere sigt - vil der komme flere klasser på - bla. ELITE klasser. men indtil videre bliver der mindre klasser og hovedformålet er at have det sjovt og møde andre der deler samme interesse for pindsvin.

                                                                  Bedste hilsner : 

                                                                                              4eb6aa963b9d306112011.jpg
 
  

 

Hvor mange dyr kan deltage

Der er ingen øvre grænse for hvor mange dyr man må stille op med. Men aht. til en fair chance for alle, anbefaler Pinhedge at man ikke har flere end 2 dyr med pr. klasse - eller i alt max 6 dyr ( visse dyr kan sagtens stille op i flere klasser ;-)
der kan komme ændringer!

Hvad koster det at deltage:

Prisen er endnu ikke fastsat men afhænger af prisen for leje af lokale, antal sponsorer m.v.
men vi håber at kunne holde prisen på mellem 50 - 100 kr pr. dyr.

Facilitet:
Pinhedge stiller lokale samt udstillingsborde til rådighed - hver deltager får 0,5 m plads pr. dyr.
udstiller skal selv skaffe passende bur samt dug til dækning af bordet - ligesom der skal medbringes udstillingsplade til fremvisning af dyret foran dommeren.
Der er toilet facilitet på stedet, men der er ikke mulighed for at købe mad/drikkevare så disse skal medbringes.
Der betales et bordgebyr på 50 kr pr. 0,5 m - dette depositum betales tilbage når pladserne er tjekket og fundet okay ( oprydning af plads står man selv for). er pladsen ikke i orden betales gebyret ikke tilbage

Publikum

Er velkommen til at komme og se udstillingen ganske gratis. Dog skal der være ro i lokalerne aht dyrene ligesom hunde og andre dyr IKKE må medbringes af publikum.

Rygning:

Er ikke tilladt i udstillingslokalet

 
Panel title
Antal besøg: 1813

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,71401691436768sekunder