Team Pokerface tractorpulling - Nyheder
Seneste Nyheder
galleri
Sept
12
2012

meget er sket

Ja som i nok har bemærket er vi ikke kommet til start i 2012 som forventet...
Dette er der flere årsager til bla. var pulleren mellem 150-200 kg for tung da vi ellers vcar stort set klar til Testrup... derefter kom Lasse og Per i tanke om de ville starte en rally karriere og derfor har de lagt pulling lidt i bero ... desværre men en tak til dem alligevel for det de har ydet til pokerface.
Og sidst kom vores tidligere udlejer i tanke om huset vi boede i skulle sælges så lige en flytning oveni hatten....
men nu er vi godt på plads og her er der værksted så pokerface er flyttet fra team black lady og ud i sin egen "spillebule".

Nå nok om det... Vi har startet en større ombygning af pulleren for og finde vægt men er stadig meget i syv sind om hvad der skal ske nøjagtig med den men er bange for den skal vænnes af med sin rygning og så er skærme ramme og div. beslag over alt ved og gennemgå en større slanke,kur og motoren skal under en kæmpe ombygning... men der skal nok komme mere info hen af vejen, og flere ny billeder.


April
15
2012

højt humør

Vi knokler stadig som gale i værkstedet....12 maj er jo lige om snart

vi er endelig blevet færdig med undermotoren og fået lavet smørring samt nogen bolte til overfaldende som skulle give dem noget mere styrke.

Vi har brugt alt for mangr timer på dette da krumtappen ikke ville dreje når alt blev spændt sammen men efter mange timer med hovedbrud og den 124 kg krumtap ude ca 15 gange virker det til og være i orden....

så hele under motoren ligger nu i rammen og mangler lidt stumper opad for og være helt klar....

der er i skrivende stund ved og blive bygget luftkøling med alt dette indebærer på såvel cylinder"huset" som foringerne der er ved og blive drjet ud til en større udvendig overflade så de bedre kan afgive varemen og toppen er blevet fyldt med en hemmelig blanding af alt mulig fra en gut i Viborg som siger det er det eneste rigtige... Nu må vi jo se...

så lidt bliver der lavet men syntes kampen er lang og sej endnu....

Mern som i overskriften er humøret stadig højt og 2012 er stadig året vi skal ud og ligge røgslør ..........

Feb
29
2012

samling

så er der sket en del i værkstedet igen, vi har begyndt og samle motoren op igen efter den lidt mere ombærende eftersyn den nu skulle have.

Der er blevet vejet lidt forskellige ting og vores først udregning holdt nok ikke helt så der er blevet fræset en del i cylinderrækken og vores skærme skal have en tur under slankekniven og bundkaret skal nok også have fjernet nogen kilo, men er stadig fortrøstningsfuld med det og tror stadig på det hele nok skal ende som vi ønsker.

Feb
13
2012

Motoren

Så er motoren hjemme igen og ved og være lettet en del samt smukkeseret lidt udvendig,

desværre kunne en tur med magnaflux apperattet bekræfte min mistanke om krumtappem havde en lille revne men en erstatning er fundet og ved og blive gjort klar til montering i blokken.

Torsdag kommer knejterne og vil til og skille toppen af for den kære olesen har fået overtalt os til en "Black Lady" portning da jeg så at arealet hvor luften skulle igennem blev ca 50% bedre det er nogen nemme og billige heste så dem håber jeg vi når og fange med inden maj også.

Ellers går tiden med div letning her og der lave kobling rengøre og div beslag rør og afskærmninger vi satser jo stadig på den 12 maj....

Jan
30
2012

tegninger

Så er der lavet tegninger til laser skære manden og lige om straks kommer min motor hjem så vi kan komme til og samle den så vi begynder og tro mere og mere på vi er med fra 12 maj

Jan
28
2012

Så er vi igang

 

hjemmesiden er blevet dannet så småt og Pulleren tager stille og rolig form regner med motoren er tilbage i rammen i løbet af en måned dog i samlet tilstand denne gang.

 
Panel title

© 2018 pokerface

Antal besøg: 14645

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,47879695892334sekunder