ponyfelix - Forside

Hejsa...

 

Jeg har en lille fjordhest på 21 år.. Lige en lille fortætte om min fjordhest.

Mit Navn er Felix, jeg er en fjordhest, på 21 år, jeg er 1,38 i høj. Jeg bor ud på en lille gårde, jeg bor sammen med en lille shetlændspony. Jeg har bor på gården i 4 år, men jeg gik der alder i næste 1½ år, så flytte den lille shetlændspony ind på ved mig. Jeg er bare en god fjordhest, der er mange som godt vil have mig, da jeg er meget rolig over for børn. Jeg lige ikke at jeg er 21 år, for jeg er meget flot i min bygge af min krop. Og jeg kan rides af alle mennesker..

 

Min ejer fik mig da jeg var 8½ år, jeg har oplevet noget med min ejer i de mange år hun har haft mig, men bare rolig hun har mig i nu. Min ejer vil ikke af med mig, min ejer hedder Maja.

Da min ejer have haft mig i ca. 2 år, så skulle min ejer på efterskolen, og der gik 1 til 2 måneder, så komme jeg med på efterskolen. Og der var jeg ca. 2 månede på efterskolen og det var det hele være, for jeg var blev meget tryk, jeg kunne ikke går så langt eller så meget. Så jeg tape mig næste 30 kg. Så jeg blev en rigtig flot pony igen. Men så komme jeg hjemme på gården hvor jeg står ind jeg komme på efterskolen, men det var kun i weekende at min ejer kunne ride mig, men så var der en pige da også have sin lille pony står hvor jeg også var. Men pige kunne ikke ride på sin pony aldre, så fik hun lov til at låne mig til hver dag, og ride på mig.

 
Panel title

© 2018 ponyfelix

Antal besøg: 13

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,549556016922sekunder