Denne dage er den første dag i resten af mit - Forside

 

Hej og velkommen

 

 

 

Jeg er glad for at i lige vil smide hovedet forbi denne hjemmeside da det er et sted som folk skulle kunne komme og skrive deres tanker og oplevelser.

Jeg er selv en fyr på 25 år som har kæmpet det meste af mit liv med en syg mor som endte på stoffer og begik selvmord på min 18 års fødseldag.

Jeg syntes det er min pligt at hjælpe andre unge der har det svært derhjemme og ingen har og snakke med det om.

Det kan være mor og far drikker eller er narkomaner og man aldrig har haft muligheden for at åbne sig i frygt for at det kunne gå ud over mor og far eller værre endnu at de kunne ryge i skole.

Mange er bange for at snakke med venner om problemerne for de er bange for det ender med mobning i skolen eller vennerne slår hånden af en.¨

Det er mine egne erfaringer at man skal snakke åbent om problemerne men jeg har også en meget stor forståelse for at nogen personer ikke åbne sig op over for venner eller familie.

Det håber jeg med denne side at kunne gøre noget ved da man ikke skal sidde overfor en person og stirre hinanden i øjene.

Hvis i har spørgsmål eller andre ting som i gerne vil vide om mig så send endelig en mail så svare jeg gerne tilbage meget hurtigt.

 
Panel title

© 2019 positivliv

Antal besøg: 1048

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-3,1573920249939sekunder