PrettyFancy.nu - Iffi
   

 

Iffi

 

billede.asp?homepage=591671

Iffi er vores anden hund. Det var egentlig ikke meningen at vi skulle have haft hund nummer to, men som historien nu engang var, så kunne vi ikke sige nej til at tage hende.
Det var en ganske almindelig fredag eftermiddag, vi var lige kommet hjem fra byen og selvfølgelig havde vi glemt en lille dum pose rasp. Jeg stod ude på græsplænen og luftede Nova sammen med Django og Berit da Jesper kom ud og sagde at vi måtte afsted igen. Jeg gad bare ikke starte bilen igen, så Jesper blev sendt afsted i Netto på gåben. Og det skal siges at det er sidste gang Jesper får lov at gå i Netto alene. For foran Nette mødte han en fyr han kendte, som stod med denne her dejlige gule labrador - lige netop sådan en Jesper altid havde ønsket sig.
Jesper går jo hen og hilser og spørger fyren om det var hans nye hund. Fyren forklarede at det ikke var hans hund, men blot en han passede for en ven, som ikke længere kunne have den. Den skulle aflives mandag morgen.
Det kunne Jesper jo ikke have på sig, så han skyndte sig hjem med tanken om at Iffi måske kunne bo hos nogle af vores familimedlemmer, da de netop stod og manglede en hund. Men på vejen hjem fik han helt på egen hånd ressoneret sig frem til at hun nok blev for stor for familien, så han var nok nødt til at beholde den selv.
Da han kom hjem var han helt rund på gulvet og kunne slet ikke finde ud ag hvad han skulle gøre med sig selv eller hund. Det var tydeligt at han så gerne ville beholde Iffi, men alligevel godt vidste hvad familien ville sige til at vi anskaffede sig hund nummer to.
Alligevel endte Iffi med at bo hos os og vi er så glade for hende. Hun er en helt igennem fantastisk hund som alle elsker. Sød, glad og venlig overfor alle. En super hund.
Til historien skal siges at Jesper rent faktisk huskede rasp, så helt dumt var det ikke at sende ham i Netto.

billede.asp?homepage=591442billede.asp?homepage=591444

 
Panel title
Antal besøg: 31575

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.16834020614624sekunder