PrettyFancy.nu - Nova

 

Nova

 

billede.asp?homepage=587362

Det var egentlig meningen at vi skulle have haft en af Yescas hvalpe, vi gik og ventede på at hun kom i løbetid. Hanhunden var fundet og vi kunne næsten lugte hvalpene da Yesca pludselig døde fra os alt for tidligt. Vi var grædefærdige og kunne slet ikke tro det. Vores drømme om en lille hvalp var væk og endnu værre - det var Yesca også. Vi måtte bare gøre noget... hvad som helst, så vi gik i gang med at lede efter en anden hund, for hund skulle vi jo have, nu hvor vi havde mistet både Yesca og hvalpechancer.

Så Jesper og jeg kiggede nettet igennem for hundehvalpe. Vi fandt en masse, men alle var i Jylland. Det var jo godt nok en lang tur, "bare" for en hundehvalp, men vi kunne ikke vente, så vi aftalte med avlerne at vi kom for at kigge på hund om søndagen. Men ak, skæbnen ville os noget andet.

Da vi kom i stalden søndag morgen stod Bob med svær kolik og vi kunne ikke efterlade ham og tage til Jylland. Endnu engang var vores hvalpedrømme brast. Vi begyndte næsten at tro på at det var et tegn fra guderne up above om at vi ikke skulle have hund. Derfor havde vi egentlig langt drømmene om hund væk, da vi tog i Netto den følgende mandag.... men der, som det eneste opslag på en ellers altid over booket opslagstavle, midt i Netto, hang opslaget om hvalpe til salg. Nogle fantastiske blandinger og så endda lige ved siden af hvor vi bor næsten.
Straks skrev vi nummeret ned og ringede med det samme til ejerne og spurgte om vi måtte komme og se hvalpene og så tog vi ellers op og så dem den følgende fredag.

Der var hele 4 tævehvalpe at vælge imellem. Vi endte med at vælge Nova.... Alle hvalpende var bare så søde, men lige netop Nova var der noget helt bestemt ved. Og så tog vi ellers hjem og var helt høje over at nu skulle vi have hvalp.

billede.asp?homepage=549246

Nova er født den 5 januar 2008. Så siden da er hun jo blevet noget større end på billedet her.

Vi bruger tiden med hende på træningspladsen i DCH Helsingør, hvor vi pt går på b-holdet og forsøger at blive rigtig gode. I 2010 var hun kredsens bedst placerede hund og vi gik til DM som tredie bedst placerede hund i landet. Desværre blev hun lidt presset ved selve DM og missede nogle point. Vi scorede 141 point ud af 150 mulige og blev nummer 10 ud af 40.


Nova er stort set altid sammen med os og elsker at være hos hestene og i stalden. Hun tager tit med på tur i skoven når jeg rider og hun suser afsted ved siden af.

billede.asp?homepage=558359

billede.asp?homepage=558353

4ee29981c01eb10122011.jpg

 
Panel title
Antal besøg: 30822

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,73093605041504sekunder