Prettythin - Dagbog
July
24
2012

00.40

Loooong time ago!
Sidder her og kigger i mit H&M blad, og da jeg så alle de smukke og tynde modeller, kom jeg til at tænke på min side her. Jeg har det ret godt - sådan nogen lunde. Jeg har fået en bedste ven, og han kender til mine spiseproblemer og alle mine andre problemer. Jeg har jo haft selvmordstanker og lidt selvskadelse - men har ikke skåret i mig selv. Jeg fortalte ham om de svin, jeg har været ude for. En af dem er ham, som har ødelagt mit liv. Ingen ved det her, men jeg er stadig forelsket i ham, og mit liv er totalt meningsløst nu. Men jeg er faktisk ret glad her for tiden. Jeg har lige været på ferie, og skal snart på strøget og købe en gave. Jeg har været lidt på pause med min slankekur, men jeg begynder igen nu! Spiste ikke så meget mad i dag! :D og jeg har ikke spist noget sukker i dag + har løbet, danset og lavet havearbejde! LIFE IS GOOD! jeg skal nok blive slank! og så snart jeg bliver 15, har jeg fået lov til at starte i fitness center :DDDD JAAA!!! Så bliver min slankekur meget nemmere at fuldføre!! Imorgen kommer min mormor med jordbærgrød. Jeg tager bare en lille potion og skipper fløden! Det er vel okay? Jeg vil jo heller ikke gøre nogle kede af det. Jeg løber bare det af igen imorgen, eller så danser jeg. Jeg kunne også sjippe? Så mange mulighedder der er!! :D 

Jeg smutter igen, JEG SKAL NOK BLIVE TYND!!!

-Maria

March
31
2012

12.08

Heeeej!

I dag skal jeg til fødselsdag, og håber at de ikke servere klamme, fede ting! Jeg skal prøve ikke at spise for meget. Her til morgenmad spiste jeg kun lidt melon, men det var kun, fordi mine forælde var der. Jeg har tænkt mig at tygge tyggegummi resten af dagen. Altså indtil vi skal til fest. Jeg har tænkt mig at skippe frokosten. Wish me good luck! I wan't to be thin!!

Hilsen
Maria

March
31
2012

00.57

Her ligger jeg i min seng og prøver at falde i søvn. Jeg er lidt skuffet over mig selv. Jeg havde planlagt næsten ikke at spise noget, men så æder jeg alligevel!! Dumt maria! DUMT!! Hvorfor skal jeg være så svag? Jeg vejer 55, og jeg skal ned på 50-49 kg. VÆR STÆRK! VIS STYRKE!

Min mad i dag:

Morgenmad: 1½ bolle
Frokost: Intet
Frikvarter i skolen: Muffin
Hos mormor: 2 kanelsnegle
Aftensmad: Lidt laks, brød og salat
Dessert: Fredags slik

Jeg har ikke spist så meget, men det meste var usundt! Nu skal jeg til fest i morgen, men håber ikke at de servere for meget kage og andre klamme ting. Det frister! Men hvis jeg siger 'nej tak', så får folk en mistanke, og nogle fra min klasse frygter, at jeg har en lille, startende spiseforstyrrelse (anoreksi), fordi jeg spiser meget lidt frokost, så jeg var tvunget til at spise den muffin i dag. Men næste gang siger jeg: "nej tak!". Hvis jeg gør det, så skal jeg nok være sød mod mig selv. Jeg er begyndt at tygge langsommere. Det er svært at huske alt, så jeg starter stille ud med at tygge indtil maden er opløst. Det er da en start.

To be thin - to be pretty
To be thin - to be beautiful
To be thin - to be perfect!

Jeg vil være TYND! Det skal nok lykkedes!!!!!!!

KH

Maria

 
Panel title

© 2018 prettythin

Antal besøg: 22

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32986903190613sekunder