Prettythin - Om mig
Hej alle sammen!

Mit navn er Maria (dæknavn), og jeg vælger at gå under et dæknavn, fordi jeg vil gerne være anonym. Men hvis i gerne vil snakke med mig, så vil jeg gerne skrive til jer.

Nå, men jeg er en gangske normal pige, som er født 1997. Jeg er normal bygget og har en ganske normal BMI. Det er på ca. 19,3 eller sådan noget, så jeg er helt normal. Men jeg vil så gerne være tynd/slank! Ikke normal fed, men tynd og slank! Det er det, som jeg drømmer om. Ellers er jeg okay tilfreds med mig selv. Nej, måske ikke lige min næse. Den er skæv, men folk lægger ikke mærke til det. Eller det tror jeg i hvert fald ikke, fordi jeg har ikke problemer med drenge eller veninder. Men når jeg ser på andres perfekte kroppe, så tænker jeg: 'Hvorfor ser jeg ikke sådan ud?'. Nogle gange har jeg en okay god selvtillid, og andre gange er jeg så flov over mit udseende. 

Jeg fik den her idé om at tabe mig, da vi havde projektuge på skole, og mig og min veninde valgte at have om anoreksi og andre spiseforstyrrelser. Jeg læste masser af bøger, og de piger kunne tabe sig så hurtigt. Jeg tænkte: 'Hvorfor ikke? Jeg vil jo aldrig blive så tynd som de piger?', og nu vil jeg prøve at tabe mig lidt. Det er kun 5-6 kg, jeg snakker om.

Det her er en meget personlig side, hvor jeg skriver alle følelser og tanker. Jeg vil være 100 % ærlig. 

Prøv at lade være med at dømme mig for hårdt, tak.


Hilsen
'Maria'
 
Panel title

© 2017 prettythin

Antal besøg: 16

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32831001281738sekunder