Princip The Hammie - Forside
Velkommen til min lille side omkring mine små hammier, indtil videre har der kun været to i rækken..
Denne side vil blive brugt til at vise billeder og små filmklip med de skønne dyr - hvis du ikke kan starte filmene, så prøv at højreklikke på dem, tryk start, højreklik og se dem i fuld skærm.. Billeder ligger i den rækkefølge, at de første er i bunden, og de nyeste i toppen.. 

Lidt om de to små hammier..

Princip the Hammie the First
4fe858ac2439225062012.jpg
Min første lille hammie, fik ham den 29. april 2010, hvor han allerede var omkring 8 uger..
Han var en fantastisk skøn hammie, som elskede mad og kunne derfor altid lokkes, selvom det er et natdyr, så var ham her vågen meget af dagen, og modtog mig gerne stående på bagben, når jeg kom ind i rummet.. Han elskede at ligge og putte hos mig, især hvis der også var en godbid, som han blev en anelse tyk af.. Men en skøn og dejlig hammie, som gav meget glæde.. Han døde desværre den 4. januar 2012, hvor han lå svag i buret det meste af dagen, så tog ham op og brugte nogle timer med ham, indtil han gav helt slip og døde i mit nærvær..
Jeg vil altid savne min første lille hammie, han var noget helt specielt..


Princip the Hammie the Second
4fe85ac51882425062012.jpg
Den 23. maj valgte jeg igen at blive den lykkelige ejer af en dværghammie.. En lille ny Ipsen i rækken, på trods af at denne her er en lille pige.. Hun var også omkring de 8 uger, da jeg fik hende, og hun er pænt stædig og snakker meget for at få opmærksomhed, hvilket er lidt sjovt.. Hun er mindst lige så madglad som forgængeren, men dog spiser hun helst i sit bur, når hun er oppe, vil hun hellere løbe rundt.. Dagligt napper hun i mine fingre, der skal tjekkes om de er spiselige, og så har hun fundet ud af, at bider hun fast, så kan hun komme op.. Glæder mig til mange gode dage med hende, allerede nu er hun helt fantastisk.. 
 
Panel title
Antal besøg: 440

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29659509658813sekunder