Prøv også www.123hjemmeside.dk/StevenO - Min søster

4ef545abef85724122011.png


Line M, Oehlenschlæger.
- kaldes også Lul'lul.
Mig & Line er måske tit uvenner & ved faktisk ikke rigtig hvorfor, for når vi så ikke er uvenner så snakker vi rigtig godt sammen og hygger os, så forstår ikke lige hvorfor det går galt nogle gange.
Men elsker min søster rigtig højt, hun er en meget speciel lille pige i mine øjne. Hendes personlighed går os tit frem & tilbage imellem glad & pjattet humør & det er det bedste ved hend, når hun er glad så smitter det & det jo os klart med det smil hun har & glint i øjnene. Hun ligner jo en sød lille engel når hun er glad. Men så når hun er pjattet smitter det også af, man kan ikke lade være med at grine når hun pjatter rundt.
Jeg vil gøre alt for min søster & ligemeget hvad hun vil, så gør jeg det med glæde & uden tak, for tak er unødvendigt for mig når bare man kan se at det man gør bliver værdsat & ikke glemt. Men Line er også fantastisk til at gøre tjenester selv, især når hun passer min søn & de passer sammen som Pot & Pande & det er bare guld værd & gør mig glad indeni når man ser de 2 hygge sig sammen og grine sammen.
Hun fortjener et KÆMPE tak, bare fordi at hun er sig selv, når bare hun er som hun nu er !
 

 
Panel title

© 2018 prinssteven

Antal besøg: 2557

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,3912160396576sekunder