Pro-op - Etablering & Drift
Pris

Angående prisen på selve produktet, vurderes det at Pro-Op kan sælges til en pris på 20.000kr pr. stk.. Dette er vurderet af Siemens ud fra de materialer, komponenter, viden, udvikling og arbejdskraft der skal lægges i at producere dette produkt, der svarer til en specialiseret computer.

Ved salg til universiteter og uddannelsesinstitutioner, som er vores primære målgruppen, forventes det at der kan gives en mængderabat ved køb af mere en 10 stk.. Samtidig bliver uddannelsesinstitutionernes økonomiske byrde lettet ved at staten giver tilskud til indkøb af undervisningsmaterialer.


Drifts- og etableringsbudget

Vi har opstillet et etableringsbudget for virksomhedens oprettelse, og samtidig også lavet et driftsbudget for virksomhedens første 2 år. I etableringsbudgettet fremgår de engangsomkostninger der er i forbindelse med virksomhedens oprettelse, d.v.s. indkøb af firmabil, computere, telefoner m.m.. I driftsbudgettet fremgår de månedlige og årlige faste omkostninger i forbindelse med driften af virksomheden, d.v.s. husleje, brændstof, telefoni m.m..

Vi har valgt at lave regnskab for de første 2 år, fordi at 1. år giver et indblik i virksomhedens opstart og etablering på markedet, og 2. år giver et positivt udslag i omsætningen da vi regner med at udvide til det globale marked verdenen over, i begyndelsen af 2. regnskabsår. 


Vi forventer et stort salg de første 5 år efter lanceringen, hvorefter at salget forventes at dale langsomt, i takt med at de fleste målgrupper har erhvervet sig produktet. Herefter vil der være mulighed for at udvikle forskellige opgraderinger m.m. til produktet


Klik på understående link for at se de forskellige budgetter:


Etableringsbudget

Driftsbudget 1. år

Driftbudget 2. år 
Panel title

© 2018 pro-op

Antal besøg: 46

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35346007347107sekunder