Pro-op - Målgruppe

Målgruppe/segment

Pro- Op sigter primært mod folk der beskæftiger sig med veterinærmedicin, men også generelt folk der træner i kirurgi på (minder) dyr. Bl.a. (forsøgs)dyrepassere, biologer, ph.d.-studerende, veterinær(sygeplejersker), alm. lægestuderende m.m.. Vores målgruppe ligger primært indenfor det blå segment, som er de moderne og materialistiske, ifølge Minerva-modellen.

For at vurdere markedet og vore målgruppe, har vi benyttet os af et online spørgeskema, som har været sendt ud til forskellige universiteter, erhvervsskoler og dyrlæger.

Se spørgeskema her

 

Kunder

Kunderne vil primært være uddannelsesinstitutioner indenfor veterinærmedicin, så som universiteter og erhvervsskoler. Produktet henvender sig ikke til private kunder, men er målrettet mod brug i undervisningssammenhænge.


Markedsføring

Pro-Op markedsføres dels ved hjælp af PR internt for målgruppen af kunder, da produktet ikke sælges til private, men vi vil også have opsøgende salg hos potentielle kunder og lave virksomhedsbesøg, hvor man promoverer og demonstrerer produktet for mulige kunder. Derudover benytter vi os også af Siemens store kunde klientel indenfor medico-branchen, til fra starten af at sikre os et forholdsvis stort kundegrundlag fra starten.

 
Panel title

© 2018 pro-op

Antal besøg: 39

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,44386386871338sekunder