Pro-op - Om Pro-Op I/S

Vi har opfundet og stiftet Pro-Op, på grund af vores egne erfaringer inden for det veterinære område og vores interesse for at være en del af udviklingen indenfor at raffinere teknikkerne i undervisning af kirurgi og operationer på dyr.

Vi mener selv, at Pro-Op vil revolutionere markedet indenfor live-undervisningsmetoder og være banebrydende i forhold til markant at forbedre nye veterinærer, dyrepassere, læger og mange andres kompetencer indenfor in vivo kirurgi.

 

Interessentskab

Pro-Op I/S er stiftet som privat selskab, det vil sige uden andre andelshavende end de 3 stiftere. Det har vi valgt at gøre, fordi firmaet i sig selv er lille og ikke består af meget andet end selve idéen og dele af markedsføringen. Ved oprettelse og underskrivelse af interessentskabet har hver ejer indskudt 50.000kr som del af virksomhedens startkapital. Interessentskabskontrakten sikrer firmaet mod eventuel splid mellem interessenterne, og sørger samtidig for klare linjer i forhold til løn, sygdom, tavshedspligt, samt ind- og udtræden m.m..


Patent

Fordi vores idé er ny og banebrydende på markedet, har vi valgt at søge patent. Ydermere har vi også søgt patent på designet, samt Pro-Op som varemærke med logo m.m.. Vi har også søgt internationalt patent, da vi satser på at væres vare kan sælges over hele verden. Patentet forventes at søges for 10 år ad gangen. 
Panel title

© 2018 pro-op

Antal besøg: 44

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,32441902160645sekunder