projektbaby - Projekt Baby Historien
 • Torsdag den 2. september 2010 kl. 11:30. Vi var til den første undersøgelse efter længere vente tid efter læge besøg.
 • Vi kommer ind til gynækologen Gitte og vi sidder og snakker lidt og hun spørger ind til forskellige ting der kan have grundlag for hvorfor vi er ufrivillig barnløse.
 • Vi bliver enige om begrund af at Heinz i forbindelse med arbejde har fået slået den ene kugle op og at den stadig sidder der kan være grundlag for at han ingen levne sædceller har. Jeg får besked på at ligge mig ind på briksen for at Gitte kan se om jeg har normale æggestokke, livmoder og slimhinde alt så perfekt ud der var intet at komme efter.
 • Heinz bliver sendt op på sygehuset samme dag for at få taget en blodprøve for at se om han har nogen køns sygdom så som HIV. Samt han får et bæger med hjem hvor han skal aflevere en sædprøve den efterfølgende torsdag altså torsdag den 9. september 2010 kl. 16:30.
 • Jeg skal op på sygehuset og have taget blodprøve 21 dage efter første blødnings dag i sidste blødningsperiode altså (havde den første dag den 22. august) det vil sige jeg skulle have været det den 12. september 2010 men det er en søndag så skal der op den 13. september 2010. Skal igen den første blødningsdag i næste blødningsperiode.

 

 • Fredag den 10. september 2010 kl. 12:15 skal jeg op til lægen og ha taget en celleforandrings test. Den får jeg svar på fredag den 17. september.

 • Har i dag den 13. september 2010 fået taget den første blodprøve hold op en vente tid der var på sygehuset sad der i stive 90 min og ventede. Men hvad gør man ikke for at få de værste prøve så vi kan komme i gang.

 • Den 16. september. Så fik vi svar på Heinz prøver. Heinz sædkvalitet er lig nul så vi bliver henvist til Brædstrup sygehus hvor Heinz skal aflevere sædprøve den 1. november og vi skal til forundersøgelse den 20. december med mindre at der er et afbud før. Det bliver så spændende.

 • Den 3. oktober. Jeg har i dag fået min menstruation og skal derfor ind på Vejle sygehus i morgen og ha taget de sidste blod prøver. Uha det bliver spændene.
 • Ja svarende på prøverne har ikke været de bedste. Ægløsning testen Jeg havde ikke ægløsning der.
 • Hepatitis B prøverne var heller ikke de bedste de er ret usikre men håber og tror ikke der er noget for hvor pokker skulle jeg da være blevet smittet fra?

      Nu skal vi så vente 3 mdr. på nye prøver men der er ikke         andet end at krydse finger.


 • Den 20. december 2010 kl. 13:00. Så har vi været til forundersøgelse på Brædstrup fertilitets klinik Vi bliver enige om at få undersøgt om det er genetisk at Heinz ikke danner sædceller og der efter tage tingene derfra.

      Så Heinz får taget nogen blodprøver som så skal sendes           til dyrkning som vi vil få svar på ca. 2 mdr. her efter.

      Jeg får også taget en blodprøve for at finde ud af hvad om       der hold i frygten for hepatitis b.


 • Den 3. januar bliver jeg ringet op at de desværre er nød til at få en ny blodprøve af mig da glasset med mit blod desværre sprang i deres centrifuge på riget.

      Så nu er det bare at vente.

      Hader alt den vente tid.


 • Den 15. februar. Fik svar på blod prøverne nej hvor skønt der var intet at se i dem. Det var straks være med Heinz’s  de kunne se han havde et ekstra kromosom så vi skal til samtale ved lægen den 28. februar.


 • Den 28. februar vi kommer ind til lægen og snakker lidt frem og tilbage og fortæller at Heinz har Klinefelters syndrom som betyder at Heinz skal til at have mandlige Hormoner så han kan eksistere mange år endnu. Det skal vi så søge kronikker tilskud til da det ellers er en meget dyr affære.

      Heinz er desværre også bære af cystisk fibrose hvilket             gjorde at vi valgte at sige at vi vil have sæddonor i stedet         for at tage risikoen ved et biologiske barn.

      Så nu skal vi bare ha skrevet papir under og sendt ind til         dem så vi kan finde ud af hvornår jeg har ægløsning og           sådan…

      Så vi er et skridt nærmere vores mirakel.


 • 1.maj bliver vores læge på fertilitets klinik overflyttet som professor på Odense sygehus så vi skal have ny læge og det hele går lidt i stå ind til jeg ringer til lægen i juli og vi påbegynder igen undersøgelser men denne gang af mig.

      Vi kommer ind til en samtale i juli om, om Heinz skal               gennem gå en operation for at se om det kan give nogen         sædceller men det takker vi nej tak til.

 

 • Mandag den 29. august da de scanner mig indvendig er det første de ser en cyste på 6x6 cm men den lader de være. Alt andet ser godt ud hvad de kan se på scanningen men bliver henvist til Horsens sygehus hvor de skal tjekke om der er passage i æggelederne.

      Får taget nogen blodprøver og bliver så sendt hjem.


 • Tirsdag den 30. august om aftenen ringer jeg til lægen Finn Hald da jeg har en del smerter, tisser meget og har det i det hele taget underligt. Får en tid til tjek onsdag morgen kl. 8:00.


 • Onsdag den 31. august vågner jeg kl. 4:30 og så ondt jeg ikke kan være nogen steder og ringer da til far tudbrølende og han beder mig selvfølgelig prøve at slappe af og få fat i Heinz som ligger inde i sin seng.

      Heinz står op og alt er kaos jeg har nu så ondt at jeg ikke         kan rette mig ud….

      Vi bliver enige om at ringe til Finn Hald da han har som           aftalt hvis det blev værre, Heinz og ham snakker lidt frem         og tilbage og slutter af med at Finn lige vil ringe tilbage           når han har fundet ud af noget hvilket han gør 5 min efter,       hvilket føles som 30 min. Og jeg skal så haste indlægges         på Horsens sygehus.

      Far køre os til Horsens hvor jeg bliver kørt op på                     gynækologisk amb. I kørestol. Jeg bliver taget i mod af en       super sød sygeplejerske der godt kan se det her gør nas.

      Sidder lidt i venteværelset hvor jeg bliver kaldt ind til               undersøgelse (scanning med scanner indvendig) denne             undersøgelse ville jeg gerne have været for uden for det           gør så hammer ondt at jeg bare tudbrøler ved bare at               skulle ligge mig op på briksen for kunne ikke rette mig ud.       Av av siger jeg bare. De får mig scannet og bliver hurtige         enige om at jeg skal opereres hurtigst mulig. Kommer på         operation stuen kl. 11:15 og de finder en cyste på 6x6 cm       som har fået min æggestok til at dreje en halv gang om sig       selv og lukket for blod til førelsen, hvilket har givet mig de       stærke smerter.

      Operation trækker lidt ud da den søde læge da lige tjekker       passagen i mine æggeledere med det samme.

      Jeg kommer så op på stuen igen og får noget at spise og         ringer så til mor, far og Heinz for at sige at jeg er kommet       op.

 

 • Torsdag den 1. september sygeplejersken tjekker om jeg har fået tømt blæren, men hun kan intet finde og skal tjekke mig hele dagen og må desværre ikke komme hjem før. Inden mor, far og Heinz når at komme op på sygehuset for at besøge mig igen og forhåbentlig tage mig med hjem, snakker jeg med lægen der fortæller at alt ser fint ud i mine æggeledere og spørger om jeg selv vil fortælle min fertilitets læge det eller om hun skulle gøre det, jeg blev så glad så selvfølgelig vil jeg da gerne selv fortælle ham det.

         Går ned i forhallen og ringer til ham men kunne ikke få fat       i ham til at starte på, han ringer tilbage men der havde jeg       selvfølgelig lige en anden i røret så ringer tilbage til han           hvor jeg endelig får fat på Finn, jeg fortæller ham de gode       nyheder og kan virkelig mærke på ham at han bliver glad         på vores vegne. Vi aftaler at de sender en tid når de får           svarende fra sygehuset.

         Jeg ringer rundt til alle dem jeg syntes skal have denne             gode nyhed af vide minus min søster da jeg føler hun har         rigeligt at se til og hun skal ikke bekymre sig mere end             højst nødvendigt. 

         Herefter kommer mor, far og Heinz op til mig og vi går             igen ned foran men jeg får det mere og mere skidt føler           virkelig at jeg har feber. Heinz følger mig op på stuen hvor       jeg snakker med sygeplejersken og fortæller at jeg føler at       jeg har feber. Sygeplejersken tjekker om jeg har feber kl.         19:00 og der har jeg 38,5 ikke vildt men lidt. Mor, far og         Heinz tager hjem da jeg ikke er meget vær. SNØFT.

          Kl. 21:30 har jeg 40,5 i feber også gå det stærkt jeg                sveder vildt og får kolde klude på og der kommer en og            tager en pokkers masse blod for at tjekke infektion tallet.          Så kan jeg huske at jeg får 5 forskellige slags antibiotika          hængt op på min drop stang og så kan jeg ikke rigtig              huske mere fra den dag ud over at jeg sveder som pisket.

          Sikke en fødselsdag for Heinz

   

 • Fredag den 2. september er det kun far og Heinz der kommer forbi og jeg har det allerede bedre og vi sidder uden for og snakker, har fået af vide, at jeg først forhåbentlig kommer hjem i morgen lørdag.   De er der ganske kort for Heinz bror kim og nevø Mads og Randi kommer forbi da Kim og Randi skal til firma fest i Vejle og Heinz så skal passe Mads.


 • Lørdag den 3.septmber wee alt ser ud til jeg får lov til at komme hjem infektion tallet er faldet og jeg er begyndt at tisse rigeligt.

         Bliver udskrevet ved 11:30 tiden og pakker alle mine ting         og er klar til at komme hjem så sætter mig uden for og           venter på at Heinz, Kim og Mads kommer og henter mig.           Bliver så dejligt at komme hjem trods smerter. Fy for den         en omgang

 

 • Lørdag den 10. september får jeg det længe ventede brev vi skal til møde den 21. september, hold op hvor jeg glæder mig.

 • Onsdag den 21.september mors fødselsdag skal være på sygehuset kl. 13:45 er så spændt så har sommerfugle i maven. Vi kommer ind til Finn Hald, far er med os som ekstra øre. Vi snakker lidt om hvad de fandt og at mine æggeledere bare var så flotte og rigtig flot passage. Vi snakker nu om behandlingen som er IUI med donor sæd. Og jeg får et skema og recept på medicinen og hvordan jeg skal tage det og hvor meget. Og vi kan starte ved min næste menstruation. Weeee er så glad.

 • Fredag den 14. oktober min menstruation er startet så ringer til den der sen telefonsvare og indtaler den der besked man skal for at bestille tid hvor man så skal vente helt til mandag med at få af vide om vi kan starte. Det er så spændene og rent tortur at vente på.

 • Mandag den 17.oktober kl.12:05 bliver ringet op fra Brædstrup sygehus og vi må starte Yes det er så fedt. Vi skal til scaning af ægblære den 25.oktober glæder mig vildt.

 

 


 
Panel title

© 2018 projektbaby

Antal besøg: 107

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,30797696113586sekunder