Projektopgave 2012 - Info om reality

Hvor mange ser Paradise hotel.

 

   4f50d66af30bb02032012.png

 

 

Reality er blevet en karrierevej.

Målet for flere reality deltager er ikke for at kun vinde programmet, men også at få en karriere ud af personen efter showet. Mediernes sult efter nye kendisser betyder samtidig at de har brug for flere reality stjerner. Deltagerne er blevet mere bevidste om at de kan komme på jobs som gæsteoptrædende. Det kan fx være som bartender, studievært, eller få lov til at komme med på den røde løber. Men den væsentlige motivation er stadig at prøve folks grænser af. Der er mange der vælger reality i stedet for uddannelse, for uddannelse kan tage nogle år, men hvis man vælger reality kan man være heldig at blive kendt så man får en karriere hurtigere, i stedet for at læse i de år det tager at blive uddannet, det er faktisk hurtigere at være med i et reality program end at studere.

 

Unge vil være som reality stjerner.

Reality stjerner som fester natten lang, skændes og dyrker sex, er begyndt at blive en rollemodel for nutidens unge. 25 % ud af 520 15-19 årig ser op til deltagerne i Paradise Hotel, hvor de unge deltagere fester løs, natten lang, samtidig med at komme i store skænderier, eller at dyrke sex. Mange unge er selv begyndt på det, for de syntes sikket det er super sejt, og fordi de deltagere måske er deres idoler. Det kan være meget problematisk fordi reality shows kan give et dårligt indblik på de ting, de unge reality stjerner gør, og det kan direkte skade de unge. Mange unge tror man skal leve op til de idealer, og det kan være meget bekymrende.

 

De unge kvinder elsker ”Paradise Hotel”

Næsten 300.000 seere følger med i intrigerne på 'Paradise Hotel', når det populære reality-program løber over skærmen for sjette år i træk. Det er især unge kvinder, som tiltrækkes af programmets underholdende og afslappende virkning

 
Panel title
Antal besøg: 22

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,47384285926819sekunder