Psychofanatico - Om os

D.1.Maj. 2006.

Psycho Fanatico blev dannet i 2006 som en nye uafhængig gruppe uofficielle fans, der støtter B1909. Det blev skabt af folk, Fra det uofficielle B1909. Psycho Fanatico tæller i dag omkring 20 medlemmer. Typiske træk for medlemmerne er, at vi er internationalt orienterede fans, der primært henter vores inspiration fra lande som England, Italien, Spanien.
For at blive medlem skal man være aktiv B1909 Fan og vise sig til kampene og deltage i fællesskabet. Hvis man synes, man passer ind i Fraktionen, kan man søge om at blive medlem. Dette kan enten gøres ved at henvende sig på stadion eller på vores "kontakt" side.FAQ


Jeg er journaliststuderende og har valgt at skrive opgave om fodboldfans. Kan jeg komme i kontakt med jer og eventuelt følge jer en dag på stadion?

Nej, det kan du ikke. Vi indrømmer gerne, at vi ikke har et godt forhold til den danske presse, offentligheden og det intellektuelle miljøs syn på vores passion. Vi er ikke interesserede i, at blive fulgt af pressen, da vi på trods af gode intentioner alt for mange gange har oplevet dele heraf vinkle og fordreje fakta for at bygge og opdigte den sandhed redaktørerne helst vil fremstille for familien Danmark. Vi ønsker kort sagt ikke at være en del af dette, men svarer gerne på ethvert spørgsmål du måtte have sendt til vores mail eller via. vores kontakt side.

Har du derfor en god grund til at lige netop din opgave eller dit ærinde ikke falder ind under ovenstående er du velkommen til at sende os en mail via. vores kontakt side.


Psycho Fanatico ~ En del af ¨Det Uofficielle B1909¨.


 
Panel title
Antal besøg: 62638

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38448786735535sekunder