PTC Guiden - Kom i gang


                                Kom sikkert i gang


Inden du begynder at oprette dig på de forskellige PTC sider, er der lige nogle ting du skal være opmærksom på. 

Dette er ikke en "BLIV HURTIG RIG" metode, men en mulighed for at tjene lidt ekstra penge til at forsøde hverdagen med. Så hvis du allerede er begyndt at drømme om villa og Mercedes, så slå lige koldt vand i blodet eller tag et iskoldt brusebad inden du går videre. 


I PTC verdenen er der nogle få gode sider, men desværre mange dårlige sider. Derfor må du ALDRIG investere flere penge end du har råd til at miste. Ikke at du vil miste dine penge, men man kan aldrig være for sikker. Dog er chancen minimal hvis du følger min guide. Nu er du advaret, så jeg gider ikke høre noget brok hvis en side lukker eller ikke udbetaler for du var advaret. 


Nå men inden vi kan oprette os hos de forskellige PTC sider, skal vi lige have oprettet et par kontoer.

Først vil jeg anbefale dig at oprette en email, som du kun bruger til dit PTC projekt. For det første er det nemmere at holde mails fra PTC siderne adskildt fra dine private mails. For det andet udsender nogle PTC sider reklame emails, så ved at have en mail kun til PTC undgår du at få dem blandet sammen med dine private mails. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor du opretter en emailkonto, men jeg bruger selv Gmail, så den kan jeg klart anbefale. Du kan oprette en gratis Gmail ved at klikke HER.

Når du har oprettet en email skal du oprette 3 betalings kontoer, så du kan modtage betaling fra de forskellige PTC sider. Dette er gratis og lige så sikre at bruge som din netbank.

Først skal vi have oprettet en konto hos Paypal. Det er en fordel at oprette en Professionel konto. Samtidig skal du sørge for at blive Verificeret. På deres hjemmeside er der en guide til hvordan du gør. Du opretter dig ved at klikke HER

Så skal vi oprette en konto hos Alertpay. Det gør du ved at klikke HER

Til sidst skal vi oprette en konto hos Liberty Reserve. Det gør du ved at klikke HER

Grunden til at du skal oprette en konto 3 steder er at det er de 3 mest brugte betalingsmåder. Paypal og Alertpay er de mest brugte, men nogle sider bruger også Liberty Reserve, så for at være på den sikre side er den også taget med. 

Det var så den besværlige del at arbejdet. Nu kan du så begynde at oprette dig hos de forskellige PTC sider. Men inden du begynder at oprette kontoer hos PTC siderne, vil jeg anbefale dig at du læser Den Store Guide Til PTC. Du finder den i menuen til venstre. 

Du kan selvfølgelig også læse den senere, men hvis du læser den inden du går i gang, så er du bedre forberedet på hvordan du kommer igang. 

Nå men uanset om du har læst Den Store PTC Guide eller venter med at gøre det til senere, så er næste skridt at oprette kontoer hos de forskellige PTC sider. Hvis du holder dig til de sider som jeg anbefaler er chancen for succes stor og fiasko minimal. 

Til at starte med vil jeg anbefale at du nøjes med at oprette dig hos 2-3 PTC sider. Når du så er blevet fortrolig med hvordan de virker kan du oprette dig hos flere sider. På den måde undgår du at miste overblikket og køre sur i det. 

Start med at oprette dig hos de 2-3 første sider på min liste med godkendte sider. Du finder den i menuen til venstre under Godkendte Sider. 

Er du i tvivl om noget, så er du velkommen til at skrive til mig 

 
Panel title

© 2018 ptcguiden

Antal besøg: 1161

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,46992993354797sekunder
Latest News