rabanne's blog - Tips og gode råd
   

Tag et billede
Jeg har som alle andre, nogle dage hvor jeg har mindre selvtillid end andre dage. Det er helt uundgåeligt. Men de dage hvor min selvtillid er helt oppe i skyerne, så tager jeg et billede af mig selv - enten min krop, ansigt eller begge dele. Så jeg på mine dårlige dage, kan kigge på det og blive mindet om at lige meget hvad, så er jeg smuk og dejlig som jeg er smiley.gif

 

Post-its
Jeg sætter også nogle post-its op på køkkenskabene nogle gange. På dem, skriver jeg opmuntrende ord som "du ser godt ud idag" eller "livet er skønt".

 

Styrketræning
For at tage på i i vægt, er det musklerne der skal opbygges. Så løbebåndet og crosstraineren er de maskiner man skal holde sig langt fra.

For at opbygge muskler, så skal man styrketræne med vægte der er så tunge at man kun kan lave 6 til 12 sæt ad gangen. F.eks. løfte en håndvægt i den vægt du kun kan løfte 8 gange - og derefter bliver nød til at stoppe fordi du bliver (lidt) træt i armene. Efter en kort pause på under et minut, så laver du 8 sæt mere osv.

Pres dig selv lidt, men helst ikke for meget! smiley.gif

Jeg træner højst 1 ½ time ad gangen i træningscenteret, for at passe lidt på med ikke at udkøre min krop for meget. Når jeg en dag bliver større, kan jeg sikkert træne i længere tid smiley.gif

   
 
Panel title

© 2019 rabanne

Antal besøg: 8935

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,96595120429993sekunder