Ramsoemusikhus - Forside

524fcfcfeeed005102013.jpg

 

Fredag 7. februar 2014 E-Street Jam

Bruce Springsteen kopiband

Medlemmer 150.- Øvrige 175.- Mulighed for spisning 135.-


Hos E-Street Jam bliver musikken pumpet ind i publikums blodårer, og hvad enten der leveres hårdt rockede slagere som "Born in the USA", "Dancing in the dark" og "Glory days", eller det er de mere melodiske sange som "The river" og "Tougher than the rest", hersker der aldrig nogen tvivl om hvad filosofien er: At levere energisk livemusik som rammer selv de bageste blandt publikum!!!!

Har du nogensinde oplevet en liveoptræden med Bruce Springsteen and the E Street Band, så ved du at der sættes stor fokus på dynamik, energi og ikke mindst evnen til at komme ud over scenekanten.

Det er samme filosofi som E-Street Jam går ud fra. Og det er samme energi og dynamik som syder når E-Street Jam går på scenen og præsenterer en lang række af Bruce Springsteens største hits igennem tiderne.

E-Street Jam består af 7 dygtige musikere der hver især forstår at sætte sit præg på musikken og energien. Og vigtigst af alt, har alle evnen til at fylde rigtigt meget, samtidig med at samspillet er sat i fokus. På den måde opnår bandet i høj grad den nødvendige power og udstråling. Bandet er meget inspireret af forskellige live-oplevelser med Bruce Springsteen, hvilket gør helhedsindtrykket utrolig realistisk i forhold til målet: "at være Danmarks første realistiske og ambitiøse bud på et Bruce Springsteen Jam Band".

"Protest-sange" !! Ja, måske. Men også kærlighed, venskaber og nostalgi bliver berørt når sangene formes. Fortryllende tekster og fortryllende musik. mere klart kan det ikke siges !!!

 

SPILLESTED: Ramsømagle Forsamlingshus (link herunder)

http://www.ramsoeforsamlingshus.dk/

 

Find os også på Facebook

http://www.facebook.com/group.php?gid=54789506250

 

 

 
Panel title

© 2023 IDOE 2013

Antal besøg: 74385

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.40583086013794sekunder
Seneste Nyheder
Highlights i 30 år