Marie Ravnsmed Andersen - Forside

Mit navn er Marie Ravnsmed Andersen, jeg er 28 år og bor i Aalborg. Jeg er uddannet lærer og jobsøgende, jeg har derfor oprettet denne hjemmeside for at gøre opmærksomhed på mig selv, og det er nemt at hente  oplysninger omkring mig og mit cv.                                                                             4ec4ffe190bcb17112011.jpg


Jeg er en nysgerrig Thybo, der elsker at lærer nye ting. Jeg er meget tålmodigt af natur, hvilket jeg bruger meget i mit virke som lærer. Jeg har ikke en ensidig måde at undervise på, men her skal nævnes at jeg er inspireret af Cooperative Learning og De mange intelligenser, og jeg finder  anerkendende pædagogik meget vigtigt.


Via min viden og mine erfaringer med de frie skoler besluttede jeg for 6 år siden at flytte til Sydfyn, for at gå på Den frie Lærerskole. Skolen er en Grundtvig-Koldsk skole og er rettet mod de frie skoler. Jeg er uddannet i fagene: formning/billedkunst, matematik, tysk, friluftsliv og idræt. Desuden har jeg haft faget fortælling, almendannende fag, været på adskillige fagkurser og elevkurser og jeg har forestået morgensamlinger. Vigtigst af alt var Pædagogik og Psykologi timerne før og efter årspraktikken på 3. år.


Læs mere om Den frie Lærerskole i menuen til højre eller på:

www.dfl-ollerup.dk


I min årspraktik var jeg på Rødding Kost- og Tekstilskole, en skole for unge med særlige behov. Det var en stor udfordring, men jeg fik en masse erfaringer. Da jeg vendte tilbage til skolen, havde jeg stort udbytte af faget pædagogik/psykologi, som er rettet imod elever med særlige behov.

Det sidste halve år på lærerskolen arbejdede vi i en gruppe med kreativitet, og jeg lægger stor vægt på kreativitet i min undervisning og i min fritid.Jeg er meget åben over for nye ting, og jeg elsker at komme ud i verden og opleve andre måder at leve og bo på. I maj vendte jeg hjem fra Nepal efter 6½ måned. Jeg arbejdede som frivillig lærer i en landsby i bjergene, hvor jeg underviste både børn og voksne i blandt andet engelsk.

 

Jeg har været med i FDF, siden jeg var barn, og som voksen har jeg været leder. I år har jeg været med på landslejr som frivillig. Både i FDF og i min læreruddannelse har jeg oplevet samarbejdet og set hvor vigtigt det er, at alle tager ansvar for at fællesskabet kan lykkedes. Dette vil jeg gerne arbejde for at mine elever oplever og får forståelse for.


Lige nu er jeg i virksomhedspraktik på Ranum Efterskole, hvor jeg gør brug af mine erfaringer i Nepal, da de har en flok elever der skal rejse til Nepal.
Jeg er god til at organisere og få ideer til undervisning og arrangementer. Jeg er ansvarsfuld og tager del i fællesskabet.


Min baggrund:

Jeg er opvokset i Sennels, en landsby der ligger lige udenfor Thisted. Der har jeg haft en tryg opvækst med mine forældre. Jeg er enebarn, men jeg har altid været meget sammen med mine to jævnaldrene kusiner, som jeg ser som søstre.


Jeg gik på den lokale folkeskole og gik til FDF i min fritid, her fandt jeg et sted, hvor der var plads til alle, og jeg har altid nydt at være ude i naturen.

Da jeg kom på efterskole åbnede verden sig for mig, og jeg kom på Den fri Ungdomsuddannelse, hvor jeg fik lov at udfolde mig, og jeg fik prøvet en masse ting af.  Blandt andet var jeg et år på kunstskole og 4 måneder på højskole. Jeg fandt til sidst ud af at jeg skulle være lærer, meget gerne fra Den frie Lærerskole på Sydfyn. Først gennemførte jeg en HF, hvor jeg klarede mig rigtig godt, da jeg var motiveret for læring.


Jeg pakkede mine ting i Aalborg og sagde farvel til 3 gode år i den nordjyske by, og drog til Sydfyn. Her havde jeg 5 fantastiske og meget lærerige år, da jeg dimitterede fra Lærerskolen, var jeg klar til at tage på eventyr i Nepal.

Da jeg kom hjem med kufferten fuld af gode oplevelser, mødte jeg min kæreste i Aalborg, hvor jeg nu bor sammen med ham, og jeg nyder igen at bo i Aalborg.

Min fritid går med at tage på fototure med kæresten, og det blive også til en løbetur engang imellem. Jeg nyder også en god biograftur.


Jeg har bil og kan derfor dække et stort område omkring Aalborg, hvis det rigtig job skulle dukke op, er jeg villig til at flytte efter det.


 
Panel title

© 2018 ravnsmed

Antal besøg: 58

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,26942896842957sekunder