Ray - Regler

Generelt: Du skal mindst være 11 år for at kunne tilmelde dig. Tal pænt til hinanden. Hvis der er diskussioner skal det helst foregår i privaten, da det kan være irriterende, hvis nogen skriver. Husk at intet mellem menneskerne er personligt. Ikke powerplay (f.eks; Slår ham igen, og sparker ham derefter så hårdt at han besvimer, altså 'springe' den anden over, så den anden person ikke kan for lov at reagere. ).  Husk også at skrive i bestillings bogen hvis du tager på ferie eller andet.

 

Menneskerne: Husk altid og skrive i bestillings bogen hvis nogen er blevet par, gift, skilt, osv, gælder også hvis to mennesker har haft sex uden beskyttelse -der vil det foregå sådan, 50/50, en af os webbere slår med en terning, hvis det bliver et lige tal, bliver kvinden gravid, hvis det er et ulige sker der ingenting. En kvinde er gravid i to uger, (der er endnu inden regel for hvornår børn bliver voksne). Højst 5 personer, pr. medlem. Hvis ikke alle felter er udfyldt i person formularen eller der ikke er noget billede, vil bestillingen ikke blive lavet før alle felter udfyldt. Menneskerne kan godt være kendte men man SKAL spørge os webbere om lov først.

 

Chatten:

"tale"

#råbe#

¤hviske¤

*tænke*

at gøre noget

Man skriver i nutid og i jeg person.

Vi har valgt at vi ikke har nogen faste chat farver, da det ikke nogen nødvendighed, og bare mere arbejde til os. (flere kommer.)

 

Det var det, nu kan du melde dig til (-:!

 
Panel title

© 2019 ray

Antal besøg: 787

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,3132860660553sekunder