REIKI - Dr. Mikao Usui
I en legende om Dr. Mikao Usui fortælles det, at ; 
Dr. Usui, der var forstander og lærer på Det teologiske falkutet, ved universitetet i Kyoto, brugte mange års søgen efter det svar, han kunne give sine elever, på deres spørgsmål om, hvad der gjorde at Jesus kunne heale og helbrede syge mennesker. 

Da han ikke umiddelbart kunne besvare spørgsmålet, valgte han at rejse ud i verden og søge efter svaret. 
Han kom vidt omkring, han forskede, han tog en doktorgrad i teologi og studerede gamle hellige skrifter fra Østens kulturer. Han kom til Kina og til Indien, han besøgte forskellige klostre, men vendte tilbage til Japan, uden svar.
Alle steder han kom, søgte han efter svar, og en dag' var han heldig at finde nogle gamle Buddihistiske Sutras, hvori han fandt nogle glemte sanskrit symboler, som netop indeholdt nogle af de svar, han søgte.

Så besluttede han at tage tilbage til byen Kyoto, og bo på et kloster, der lå ved foden af "det hellige bjerg" - Kuriyama. 
Der informerede han abbenden om, at han ville faste og meditere i 21 dag, på toppen af bjerget.
Han bad og mediterede, og læse i sutraerne, for at finde forklaring og forståelse for betydningen af de gamle buddihistiske sanskrit symboler, og for at følge med og tælle dagene, lagde han 21 sten foran sig.

Efter 20 dage, hvor intet var sket, bad han på den 21. dag Gud om et svar. 
Og endelig lod Gud høre fra sig. 
En lysstråle kom strålende imod ham, og ramte ham midt i panden. Her udkrystalliserede lysstrålen sig til millioner af bobler i regnbuens farver, der til sidst forvandledes til at være et skinnede klart hvidt lys, hvori der med skinnende guld blev tegnet, de velkendte sanskrit symboler. 
Dette var Guds gave til Dr. Usui - hans indvielse og læren om sanskrit symbolerne.

Med dette "svar" vendte han hjem til sine elever, og siden begyndte han at indvie andre i symbolerne for reikihealingen.


Indvielser i Dr. Usui's Reiki metode, bredte sig som ringe i vandet, og er i dag anerkendt verden over.
Her iblandt Reikihealere fra netværket "The Blue Lotus Trust".

Jeg tror på;
Alt vi oplever, af både glæde og smerte, er en "læren" på vores vej gennem livet, og at healing er en gave til os alle, både når vi modtager healing og for healeren selv, der healer, samt at vi alle kan lære at heale, for energien er iboende i os alle

 
 
Panel titel

© 2018 reiki

Antal besøg: 37415

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Redigering

-1,3481171131134sekunder