rejsen-til-schweiz - Hvordan kom jeg til Schweiz
Jeg startede allerførst med at sige mit job op, hvilket er ret riski i disse tider, så det anbefaler jeg bestemt ikke man gør, Men mit job var alt for krævende iforhold til hvad jeg kunne give af mig selv på daværende tidspunkt. Heldigt jeg er medlem af en A-kasse.

"min kæreste er bosat i Schweiz lige pt. så begyndte at overveje alle muligheder for at tage dertil for at få stresset af og søge nye eventyr"

Som medlem af en A-kasse kan du frit rejse til et andet EU-land/ Schweiz for at søge arbejde, med dine danske dagpenge. vil du vide mere om EØS dag penge så klik her.

Jeg fik godkendt mine papir og rejste afsted til Schweiz.
Jeg skal være tilbage i DK den 9 maj, hvor jeg skal på et økonomi kursus.
Har sagt min lejlighed op i DK fra første August, hvor jeg pakker mine sydfrugter og tager et år mere i det schweizske, inden min kæreste og jeg vender helt hjem til DK igen.

Hvad skal jeg lave i Schweiz fra august?

Jeg tager nogle enkelte HF fag over nettet, kaldes E-learning. SUPER smart, du kan sidde lige hvor du vil i verden og læse danske fag + modtage dansk SU. Ved siden af studiet skal jeg bare have et bette job på max 10 timer om ugen, ellers overskrider jeg su grænsen for hvad der må tjenes. 10 timer om ugen, det kan vi lige klare smiley.gif

- Jeg får et år mere af dette skønne land, hvor jeg kan opdatere jer med alverdens lækkerier man bare skal opleve, vil også gerne være behjælpelig med rejse mål osv.


 
Panel title
Antal besøg: 240

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29874086380005sekunder