RELSTER - Forside

SIDEN HVOR DU KAN FØLGE MINE KREATIVE SIDER OG FAMILIELIVET.

 

Her på siden vil jeg smide en masse ting fra hverdagen, så andre på nær og fjern kan følge med i vores liv.

Har oprettet et album af vores skønne datter, vores dejlige hunde og ikke mindst af vores hjem. alt hvad jeg forbinder med familielivet. Jeg nyder min familie og den betyder rigtig meget for mig. Efter vi har fået vores datter så har vi selvfølgelig haft en del fokus på hende og vi har ikke haft lige så meget overskud til hinanden som før. Men når det så er sagt, så nyder vi en aften med en god film, når hun er lagt i seng. Vi går ud og spiser ca 1 gang hver anden månde, hvor det både er spise god mad, se en god film og hygge med nogle venner bagefter, mens vores datter bliver passet trygt hos bedstefar, moster og onkel.

Jeg kan ikke se det store problem i, at man får passet sine børn ude, når det blot er en gang i mellem, hun er elsket rigtig højt, men man bliver altså også nød til at pleje forholdet en gang i mellem, ellers holder set ikke i længden.

 

Jeg er pt. på barsel, mens min kæreste arbejde som smed i større firma, dog er han på udsigt efter noget nyt. Når min barsel er slut, eller det vil sige 2 måneder før, starter jeg på pgu i hjørring, hvor til jeg skal tage ekstra musik og blive musikpædagog.. noget jeg virkelig glæder mig til, blev musikstudent fra gribskov gymnasium juni 2010.

 

Jeg elsker at sy og gør meget i at sy noget sjovt og anderledes. Lige nu er mit projekt gardiner til vores nye hus og puder til datterens værelse. Her efter står den på at lave læddersæder til vores opel vectra b 2,0 16v fra 96 hvor efter min kærestes bror sommer tidligere autolakere kommer og maler den og der bliver lavet de meget små rustpletter der nu er, så den står fin og ny.

Her ud over skal jeg til at sy bukser til min kæreste, mig selv og vores datter, samt nogle hættetræjer til min kæreste og nogle finde bluser og kjoler til vores datter. Jeg sælger også ud af de bukser og kjoler jeg laver.

Jeg syer baby og junior sængetøj på bestilling, både ensfarvet og mønstret.

                                                                            

 
Panel title

© 2018 relster

Antal besøg: 132

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,30394911766052sekunder