RgF Rope-Skipping Hold - Sedler
den 17. januar
Begyndere: ekstratræning

Hej alle!

Det er desværre sådan at der kun er 3 af jer begyndere, der kan komme med til Rgf’s forårsopvisning søndag d. 27 marts. Derfor stiller vi desværre ikke op med en begynderopvisning. MEN i år skal alle hold i rytmeafdelingen (som vi er en del af) lave en fælles opvisning, og det skal vi selvfølgelig med til. Så jer 3 som godt kunne komme med, kommer alligevel til at vise hvad I har lært.

Vi holder ekstratræning d. 19 februar kl. 10.30-12-30 i Foreningshuset ude ved Dronningborghallen, hvor I skal lære denne serie. Her skal I alle dog med, selvom I ikke skal med til opvisningen! Det bliver sammen med de øvede.

den 17. januar
Øvet hold: ekstratræning

Hej piger!

I år skal alle hold i rytmeafdelingen (som vi er en del af) lave en fælles opvisning til Rgf’s forårsopvisning d. 27 marts.

Derfor holder vi ekstratræning d. 19 februar kl. 10.30-12-30 i Foreningshuset ude ved Dronningborghallen, hvor I skal lære denne serie. Det bliver sammen med begynderne.

den 13. december
Øvet + begynderhold
Mandag den 20. december er sidste træning inden jul. Vi har planlagt det sådan, at både øvet- OG begynderhold træner sammen fra kl. 18:00-19:30, dvs. 1½ time. Vi skal sjippe, hygge, lege og bare have det sjovt smiley.gif Husk at give besked i god tid, hvis I ikke kan komme.
Vi ses igen den 3. januar til almindelig træning.

den 7. december
Øvet hold: Opvisning til basketball-kamp i Randershallen d. 11 dec.
Vi mødes omklædte kl. 11.30 (kampen starter kl. 12) i Cafeteriet i Randershallen
I skal huske: sorte bukser/shorts, lilla t-shirt, drikkedunk, sjippetov og sko.
Vi er nok færdige ved halv 2 tiden, måske før.
Læs gerne opvisningen som I har fået på mail igennem. Vi bliver nødt til at hjælpe hinanden med at huske hvad vi skal! smiley.gif
 
Panel title
Antal besøg: 156833

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,69740390777588sekunder