Miaxra - Dagbog
March
31
2011

Skriv en overskrift

Torsdag d. 31/3 - 11

 

Jeg har lige i dag fundet ud af, at vi åbenbart også skal skrive en dagbog med hvad vi har lavet i de andre fag. Så derfor har jég oprettet en til dagbog.

Men da jeg ikke gider at skulle forklare alt hvad vi har lavet hele ugen dag for dag, så forklare jeg det bare lidt kort lige nu.

I mandags skulle vi have nye skemaer, men da jeg var syg fik jeg det først tirsdag.

Om tirsdagen havde jeg psykologi. Michael satte os til at lave en test, for at finde ud af hvilken person vi er når vi arbejder i grupper. Jeg kan ikke lige helt huske mit resultat dog. Men så skulle vi lave en test først alene og så bagefter skulle vi undersøge det sammen i en gruppe.

Da Michael stod og forklarede om nogle former for psykologi lavede Charlotte en tegning til mig med en kat og bagefter en lille historie om mig. Hun er underlig men hun er meget sjov! :D

Senere havde vi Robert i Samfundsfag. Vi skulle rigtig have læst nogle kapitler men mange af os havde ikke bogen med og så gad Robert ikke lave noget. Så han sad og fortalte vittigheder og så skulle vi også fortælle nogen. Han drillede meget Katharina fordi hun ikke havde makeup på og hun var for meget sammen med sin kæreste.

 

Vi skal også have Robert senere i dag men denne gang har jeg husket mine ting, så jeg tror ikke vi bare skal sidde og fortælle vittigheder.

 

 
Panel title

© 2018 riakiddo

Antal besøg: 1166

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,39409589767456sekunder