Frimærkeklubben for Ribe og Omegn - Generelle auktionsbetingelser

Generelle auktionsbetingelser.

1. Salget er frivilligt, og opråbspriser forstås i Danske kroner. Materiale som ejes af klubben kan sælges under opråbspris, hvis auktionarius vurderer dette.

Et afgivet bud er bindende, og kan ikke trækkes tilbage.

 

2. Det faste overbud der anvendes er som f√łlger:

Overbud under 20 kr.                     1 kr.

Overbud mellem 20 og 50 kr.          2 kr.

Overbud mellem 51 og 200 kr.        5 kr.

Overbud mellem 201 og 500 kr.     10 kr.

Overbud over 501 kr.                    25 kr.

 

3. Hvis der er fejl i beskrivelse af materiale, bedes dette omgående meddelt bestyrelsen, og materiale kan ikke reklameres efter at det har forladt adressen. Alt materiale beskrives så godt som muligt.

 

4. Ved materiale, som er privat indleveret af medlemmer, er Ribe Frim√¶rkeklub kun formidler, og enhver reklamation afklares mellem k√łber og s√¶lger, og er klubben uvedkommende, da indleverer har ansvaret for beskrivelse af materialet.

 

5. Privatindleverede lots er belagt med en lotafgift på 3 kroner pr. indleverede lot til sælger, uanset om materialet sælges eller ej.

 

6. Alle k√łbere skal have et budnummer f√łr auktionsstart for at kunne afgive¬†gyldigt bud, og materialet betales kontant efter afslutning p√• auktionen, s√•fremt der ikke foreligger anden aftale med kasserer.

 

7. Fjernbud kan afgives til tommad9@bbsyd.dk indtil dagen f√łr auktionen, og der till√¶gges forsendelsesomkostninger, hvis materialet ikke afhentes. Betaling kan foretages til bankkonto, og ejendomsretten er klubbens indtil det fulde bel√łb er betalt.

 

8. Eventuel afdragsordning i forbindelse med k√łb, skal v√¶re aftalt forud for formidlingssalget.

 

 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 134581

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,28247904777527sekunder