Velkommen til. - Undervisning - spring
   

Springning - fra nybegynder til øvede.

Jeg har idag, én pige som jeg underviste meget for nogle uger siden i springning. Pigen havde aldrig sprunget før, men med god balance og træning, nåede hun rigtig langt.

Jeg elsker at se en god kemi, mellem rytter og hest. Dette giver mig en fornemmelse i maven over, hvor langt de kan nå og komme igennem undervisningstimer.

I springning sætter jeg altid taktikken først. Jeg går altid lige banen rundt en ekstra gang, for lige at tjekke om afstanden passer, og så er det ellers igang.

For dem som aldrig har prøvet springning før, starter jeg i det tempo de gerne vil, samtidig med jeg holder en rolig stemning så de ved hvad det er de skal.


For de øvede og mere friske ryttere og heste, kan jeg godt lide at se hvordan de på hver deres måde tackler springningen. Her har jeg 2 piger på 13 og 16 som springer hver deres heste. Der er god kemi mellem dem.

Jeg prøver nogle grænser af på dem noglegange, for at se hvor langt de ville gå. Dette gør jeg enten ved at hejse springene et par cm. eller lave en 4x1 meter med spring på 50-60 cm. Så de hver i sær, kan føle sig frem og sige, at dette er jeg ikke vild med, det skal vi arbejde på.

Mine elever, skal under springning bruge sikkerhedsvest og ridehjelm.

  
 
Panel title
Antal besøg: 81

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,47539591789246sekunder