roejkjaer - Dagbog
Aug
23
2012

23. august 2012

Uha hjemmesiden har godt nok været forsømt!

Men i det (knap) forgangne år er der jo sket en hel del!

Eller, for mit vedkommende har jeg sådan set brugt det meste af året på at blive tykkere og tykkere indtil 15. juni hvor vores 3. søn blev født.
Det var en fantastisk oplevelse for os alle sammen, i det vi fødte hjemme var det en meget anderledes oplevelse end de to andre gange og Malthe og Magnus fik muligheden for at se deres bror komme til verden, der kan læses mere om fødslen i "Da Willads kom til verden".

Manden er blevet arbejdsløs igen, hvilket sådan set var meget praktisk set fra mit synspunkt, det var i al fald dejligt ikke at være alene med to krudtugler og være højgravid samtidig.
I øjeblikket er vi begge på barsel.

Malthe og Magnus bliver jo bare større og dygtigere, næsten uden man rigtig opdager det.
Malthe blev skoleudsat da han bestemt ikke var moden da det skulle besluttes, hvilket var i Oktober 2011, men han har udviklet sig så meget at jeg tror at han godt ville have kunnet klare at komme i skole i år. Men han vil trods alt stadig kun være 6 år når han starter og ikke godt 5½.
Magnus leger stadig sine køkkenlege, det har godt nok stået på flere år nu. Han er meget interesseret i stuens projekter i børnehaven, som i øjeblikket handler om former og farver.
Hans sprog er jo helt fantastisk stadigvæk.
Men man kan godt høre på begge drenges sprog at de går i børnehave, den er meget latrinær ;)

Det var lige lidt for denne gang smiley.gif


Oct
13
2011

13. oktober 2011

Sådan kan tingene hurtigt ændre sig.

Jeg har skiftet studie, jeg er hoppet fra jura, selvom jeg var rigtig glad for det, så hang det ikke sammen at jeg skulle bruge så meget tid i busser og toge hver dag. Så nu er jeg startet på Teknisk Skole hvor jeg skal igang med ernærrings assistent.

Niels har fået et nyt job, men det betyder desværre at han ikke er hjemme i 4 dage af gangen angry.gif Så vores hverdag ser pludeslig meget anderledes ud fra i næste uge.

 

Aug
14
2011

Så prøver vi med en ny side...

Vores gamle side ville desværre blive til en betalingsside, og er ikke videre interesseret i at betale for en side hvor der bliver ved med at være reklamer.

Der går jo nok noget tid inden siden her er nogenlunde opdateret.

 

 
Panel title

© 2018 roejkjaer

Antal besøg: 26174

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36556005477905sekunder