Rollespil - Dagbog
May
10
2010

Torsdag d. 6 maj

Jeg var til rollespil, jeg er stadig elevrnes præstinde. På det seneste er sket mange mærkelige ting, der har været drager og hekse i blandt os. Men onskabsfulde personer har skadet skoven og elverne. Sylvia havde sendt mange nye elevere til, men det hjalp ikke mod det mørke magi. Der var andre elver i området, en af elverne kom og gav os hellig sølv ting. Jeg bar rundt på både en hellig bog, hellig stav og den hellige søvl ting. Der kom nogen fordi ville stifte venskab med os og være vorer nye naboer, det gav vi dem lov til. Vi holdte et møde, der blev snakket om forskellige ting. Men midt i mødet faldt jeg om, jeg fik syn. Der gik stykke tid, vores ypperstepræst gik til byen. Da han ikke kom tilbage, fandt vi ud af at han var blevet henrettet.

Senere kom der nogle mænd i sorte kutter, jeg og en anden præst stod  inde templet. En af dem gik hen til os og fik ham præsten til at sidde fast til jorden i 10 min. Han spærrede os inde i templet, og vi kunne først komme ud, nå han gik ud af elver skoven. Da vi kom ud, fandt vi ud af, at han havde givet alle vore elver en forbandelse, der gjorde dem meget blodtørstige. Vi undslap forbandelsen fordi vi havde været spæret inde i templet. Men alle levende i skoven blev syge og svage, så vi skyndte os ud af skoven. Mens vi var ude af skoven, kastede en af dem i sorte kutter en dødsforbandelse over skoven. Så alle elver der var inde i skoven døde, og alle der gik ind i skoven døde. Jeg var ude af skoven og gik ikke ind i skoven.

Så næste gang er vi meget få elvere.

April
18
2010

Tosdag d. 15 april

Jeg er stadig elvernes præstinde. Men siden dengang, hvor præstinden blev dræbt af Thuldingene,  har der været krig mellem Skov elverne (os) og sort elverne. Sort elverne fik hjælp fra thuldingene, Højlændingene, barberene, orkerne og menneskerne. Så elverne har stået alene i kamp mod dem alle. Vi var igen i krig mod dem alle, vi havde næsten tabt, men vi træk os tilbage og blev i skoven.

March
30
2010

tordag den 23 marst

Jeg blev lærling til en ny ypperste præstinde ved elverne. Vi kom i kamp med sort elverne, hvor vi fik hjælp af Thuldinge folkefædret. Men de forrådte os, de dræbte vores ypperste præstinde. Så vi er kun venner med nogle fra Thuldinge folkefædret. Da de havde dræbt hende, ville vi prøve at genoplive hende, men så kom både Thuldinge folkefædret og sort elverne efter os. Vi var 3 piger.

 

March
20
2010

Torsdags Rollespil

Jeg går til rollespil om torsdagen, i Fredericia. det ligger i lyng, hvor vi spiller om sommeren.

 
Panel title

© 2019 Copyright

Antal besøg: 4001

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,45633697509766sekunder