Rolling Stones - Concert 13. July 2003 København, Denmark

Parken - København

13. July 2003


Brown Sugar 

Start Me Up 

You Got Me Rocking

Don´t  Stop 

Wild Horses

You Can´t Always get What You Want

Midnight Rambler

Tumbing Dice

-- Introduction --

Slipping Away (Keith)

Happy (Keith)

Sympathy For The Devil

Respectable (B stage)

I Just Wanna Make Love To You (B stage)

Street Fighting Man (B stage)

Gimme Shelter

It´s Only Rock ´n`Roll

Honky Tonk Women

Jumping Jack Flash

(I Can´t Get No) Satsfaction (Encore)

The Hives (Warm Up)             - 20:50

Rolling Stones               21:50 - 23:55

Panel title
Antal besøg: 30247

Lav en gratis hjemmeside på