Rothmarbryllup - Forside

Velkommen til vores bryllupshjemmeside!

Vi glæder os til at fejre vores store dag med jer d. 18. juni. Skriv en hilsen i gæstebogen smiley.gif

Vi opdaterer hjemmesiden løbende, men skriv gerne til os, hvis I mangler information eller har gode idéer.

15/3: Så er ønskelisten endelig kommet på! Vi tilføjer flere ønsker hen ad vejen, så tjek den gerne igen senere. Pouls mor Anette Olsson er gavekoordinator, hun kan kontaktes på tlf: 50927880 og mail olsson04@gmail.com

27/4: Så er det snart nu! Vi vil meget gerne åbne alle gaverne til receptionen, så alle kan dele oplevelsen med os, og så vi har gaverne i vores hjem.

29/4: Dejligt med et lille bryllup i det britiske til inspiration smiley.gif 
Vigtigt ang. den sofa, vi ønsker os fra Idémøbler: fra nu og frem til 26/5 sælges netop dén model med 20% rabat!!! Hvis nogen har tænkt på at gå sammen om den, kan det derfor være en god idé rent faktisk at købe den inden da, frem for at give gavekort. På ønskesedlen står alle detaljer om størrelse, stof osv.

16/6: I overmorgen! Vi kan næsten ikke vente! Det bliver fantastisk! Vi er så heldige, at der er rigtig mange, der gerne vil komme i kirken og til reception for at fejre os, det betyder meget for os. Vi bliver nok omkring 100, så ryk nu godt sammen på sæderne i kirken. Vejret er måske ikke så meget med os som vi ønsker, så tag endelig en trøje med. Til damerne: gem de høje stiletter til om aftenen - det er stående reception, hvis vi alle skal kunne være der smiley.gif Vi ses på lørdag!!!
 
Panel title
Antal besøg: 389

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36930298805237sekunder