Rottweileren-Blizzard - Blizzards Dagbog
April
12
2012

RIP Blizzard.

RIP

Endelig efter 2½ mdr. fik jeg besked. Han er aflivet. Jeg tror de var bange for ham, men han opførte sig også unormalt for en rottweiler.

Men jeg har lidt mere ro i sindet, nu jeg ved at han ikke kan skade andre. Savner ham meget.

Spurgte opdrætteren om de havde tænkt på at give mig nogle penge tilbage, da han jo ikke var "normal". Og han dumpede til UHM-testen.

 De har ikke engang gidet at svare. Men sådan er det vel. Havde det været i DK havde man ret til penge retur. Det står i loven.

Så det var den sidste hund i vores familie. angry.gif  angry.gif

 

Dec
13
2011

Så er han i Holland igen.

Vi tog til UHM test i Jylland først i oktober.Tog campingvognen for så var det ikke så stresset. Mødte kl 8. Var 1. hund. Mens vi gik i flok, gjorde han udfald mod flere, men samtidig skulle han også lette ben i græsset. Vi nåede til at sige goddag til testlederen. Så bed han i jakken. Disket angry.gif Vi blev dog og så alle de andre hunde. Der var kun én der var rigtig god. En anden blev også disket, han bed spøgelset. 

Næste dag kørte vi til Tyskland. Bilen skulle til service og skulle handle lidt. Hyggede os alle tre. Kurt satte to tallerkener på bordet med kotelet og champignon. Pludselig var den ene kotelet væk smiley.gif Han kunne næsten ikke synke den, men ned kom den smiley.gif. Senere sad jeg og nussede ham. Hyggeligt. Pludselig bed han. Hårdt. Hvorfor ? Måtte på skadestuen 5 sting og en masse strips. ca 2 uger før havde Kurt også siddet og nusset ham samme sted, da skreg han og løb væk. Havde han ondt ?

Den nat sov han i bilen, jeg blev meget usikker på ham. Vi tog hjem med det samme. Jeg turde ikke være alene med ham, på så lille plads.

Et par dage efter bestilte vi tid til aflivning. Jeg turde ikke andet. Nu havde han efterhånden bidt mig et par gange og andre også. Ikke alvorligt, men hvis det var et barn?

Men opdrætteren ville gerne ha´ham tilbage. Det diskuterede vi lidt. De lovede at aflive hvis der var det mindste og han skulle ikke ud til en anden familie.

Nu går han så i Holland i en hundegård angry.gif Gør meget, kalder han på flokken(os)? Han vil gerne småbide og meget gerne slås med andre hunde. Vil slet ikke ind i bilen, så han kan ikke komme til dyrlægen. De ringede for tre uger siden og fortalte om ham, vil ringe tilbage igen, så nu går vi bare og venter. Vi savner ham trodt alt. Meget af tiden var han jo sød og rar, men pludselig vendte han. Håber snart på en afgørelse. Jeg tror jeg skulle ha´ladet ham aflive. Nu har han det ligesom i et fængsel.

Oct
7
2011

Skriv en overskrift

Så går der nogle dage, hvor han er sød og rar, men pludselig vender det. Han er ved at lære, at vi ikke vil mærke hans tænder. Men når vi kommer hjem er han helt ustyrlig. Forstår godt at han er glad, men forstår ikke det med de tænderangry.gif Han er stadig arrig på andre hunde, når de mødes. Nu må vi se til træning i morgen. Så starter vi om formiddagen.

Sept
30
2011

Ved ikke hvad vi gør.

Det er svært. Han laver udfald, selvom han selv har taget kontakt, Er ikke rar overfor fremmede eller os???

Var til træning. Markerede ret kraftigt over for Kurt. Ville hellere i nærkontakt med de andre hunde. Skelner ikke mellem han og hunangry.gif

Viste tænder over for mig i aften. Skideballe. Men hjælper det? Ved snart ikke hvad jeg gør. Har sat ham på venteliste til mentaltest. Kontakter snart Heidi.

 

Sept
18
2011

Camping

Så er vi hjemme igen. Jeg tror han har haft godt af, at være sammen med os 24 timer i døgnet, på lille plads og fremmede steder.

Turen gik rigtig fint. Han opførte sig for det meste godt. Vi gik i byer og skove. Alt var næsten det samme for ham. Hvis vi gik ud for at spise om aftenen, lå han i bilen. Enten var bagklappen helt åben eller vi brugte "låsen" alt efter vejret.

Ikke megen udfald efter andre hunde.

De sidste dage har vi været hjemme og han laver ikke så mange angreb på mig mere. Dejligt. Vi gik et spor igår. Han tog sporet. Fandt genstanden, satte sig ned, kikkede på mig og lagde dæk, uden jeg sagde en lyd. Flot-Flot. Han skal nok lære det smiley.gif

Aug
19
2011

Så er sommeren gået.

Det har været rigtig hundevejr, de sidste par måneder. Rusk og regn.

Vi har holdt ferie fra træningspladsen, men alligevel trænet lidt herhjemme. Felt og spor går rigtig godt, men lydighed er der ikke meget afsmiley.gif Jeg er begyndt at gå lidt med ham igen. Min arm er stadig brækket, så det bliver ikke til det helt store. Når vi leger med boldt, bliver han vildt glad, men vil ikke aflevere, så det bliver ofte en kort fornøjelse.

Han angriber os glad og gerne, hvis han keder sig. Det er leg, men kan alligevel gøre ondt. Det har han svært ved at lade være med. Stadig, når vi får gæster, springer han op og han bider også lidt i tøjet. Vi arbejder med det. Da Stine med familie var her, børnene er fra 3 - 10 år, gik det helt fint. Han var mere rolig. Vi var så også i haven, hvor der er mere plads, til at komme væk.

Nu tager vi på camping. Så må vi se hvordan det går. Hvis han opfører sig godt, bliver vi væk. Hvis ikke afleverer vi ham i Hollandsmiley.gif)

July
15
2011

Skriv en overskrift

Vi har siden sidst været med S-toget til kbh. det gik helt fint. Havde en lang gå-tur mellem ankomst og afgang.

Vi har også været til træning. Han er stadig ikke vild med at komme i bilen ude på pladsen.

Jeg har lagt spor til ham herhjemme. Sporet går fint, men genstanden er ikke optimal. Nu laver vi en kedelig genstand med godbidder i. Det er lidt bedre.

Han er lige så ustyrlig, som han plejer. Han har ikke en dyt respekt for migangry.gif Det med at lukke ham væk, når han "bider" synes jeg ikke virker så godt. Han tog mine hjemmesko i dag for 117' gang. Jeg blev tosset. Det virkede. Men det kan da ikke være meningen. Glæder mig til min arm bliver rask igen, så jeg kan sætte mig i respekt. Han udnytter at jeg er svagangry.gif

June
16
2011

Bytur

I dag skule jeg klippes, derfor tog vi alle tre til Roskilde. Jeg kan endnu ikke køre p.g.a. armen, så Kurt skulle med. Han gik en tur med Blizzard i gågaden, mens de ventede på mig. Det gik bare så godt. Han opførte sig som en meget velopdragen hundsmiley.gif

Der var lige et par damer, han var interesseret i, men ellers var der intet. Dejligt.

Han ville så til gengæld ikke ind i bilen. Vi lokkede med rigtige gode guffer (kylling) og bold, men intet hjalp. Tilsidst fandt jeg en bamse i kassen med genstande. Det hjalp.

Han har så været inde i bilen flere gange, efter vi er kommet hjem. Men han har været utrolig træt. Det må ha' været noget, der har tæret på kræfterne, sådan at komme til byen.

June
14
2011

Siden sidst

Så har Blizzard og jeg været alene hjemme i 4 dage. Far tog til Bornholm på MC. Jeg skulle ha' været med, men armen er stadig brækket, så Banditten og jeg skulle klare os selv. Det gik nu helt fint. Var ude at lufte ham tre gange om dagen uden skrammer smiley.gif

Jeg har fået ham til at hoppe ind i bilen igen ved hjælp af mad. Han får alt sin mad i bilen. Det virker.

Han er ellers ret strid i øjeblikket. Hiver planter op og spiser gift til myrer. Det blev han heldigvis ikke syg af. Løber rundt ved vandløbet. Det er forbudt område. Men når Erik kommer på besøg, er han blevet meget bedre til ikke at hoppe op. Dejligt.

I aften var vi så til træning igen. Det har ellers ligget stille et par uger på grund af bilen. Det gik rigtig godt. Han får ikke lov at løbe løs, men selve træningen går bedre. Jeg glæder mig til den dag, jeg kan overtage igen. Kurt fik et forkert vred i armen i dag. Så nu er han næsten lige så handicappet som mig.

Han er en sjov hund. Han kan gå over hele huset om natten, men han kommer ikke i soveværelset før solen står op igen. Så kommer han listende og lægger en pote op i sengen, prøver så med den næste og pludselig er hele forkroppen oppe.Efter en tre fire forsøg med nus og kæl imellem må han desværre ud i bryggerset med lukket låge. Selvfølgelig efter nogle godbidder. Så tidligt står man altså ikke op i vores hus, heller ikke selvom vi er blevet pensionister. Jeg tror på at vi finder en god rytme hund og mennesker i mellem.

 

May
24
2011

Pubertet?

Nu er han godt 8 mdr. og puberteten er vist begyndt. Ørerne er i hvert fald ikke det bedste på ham, han har svært ved at høre efter. Vil hellere drille, lege. Var til træning i dag. Det gik skidt. Poul Erik ville sætte ham på plads og han lader som om han overgiver sig. men slipper man ham er han lige så strid igen. Ved ikke om Poul Erik blev bidtangry.gif. Han vil heller ikke ind i bilen, men er blevet lokket med ekstra godbidder herhjemme. Det går fint, men på pladsen vil han ikke ind. Så Kurt og ham blev igen uvenner. Bare min arm snart var rask, så Kurt var fri for at tage med, han bliver så hidsig og der gør Blizzard så også. Blizzard kan ikke tvinges til noget, men skal lokkes,leges eller købes til at gøre det rigtige. Håber at vi får styr på det hele. Han er jo ellers en god og glad hund.

April
23
2011

Lidt opdatering.

Så er der gået rigtig lang tid, siden jeg har skrevet. Vi har været til træning, haft 2 børnebørn på besøg og der har været nogle dejlige solskins påskedage.

Træningen går fremad. I går lagde jeg spor et nyt sted. Det fant han lynhurtigt, men var så ivrig, at han gik over genstanden.

Da børnebørnene var her måtte vi lukke ham ude. Han er helt overgearet, når de kommer og de er lidt bange for ham. Vi må træne mere, med at modtage gæster.

I dag havde han taget en plante op i haven, som han løb og kastede rundt, men samtidig havde han fundet en hundelort, som han rullede sig i. Øv, hvor han lugtede. Vi troede, at han var blevet vasket ren, men lugter stadig. Så i aften må han sove i bryggerset. Han er ellers begyndt at sove i hele huset. Det går fint, ingen ulykker. 

April
5
2011

Miljøtræning

Søndag var vi en tur med S-tog. det gik rigtig godt. Han har fundet ud af at dørene ud til mellemgangene skal åbnes, så han løfter pænt poten og tror det er ham der åbner.

Havde besøg søndag eftermiddag, men han er stadig meget overstadig, når der kommer nogle han synes om.

Var i dag hos Lene dyrlæge. Kun for at sige hej og blive vejet. 38,5 kg. Han bliver stor. Lene var overrasket over, at han er blevet så god, som han er nu.Hun havde ventet en værre bandit.

Var også til træning.lydighed uden snor, gik slet ikke. Alt andet var for spændende. Men ellers synes jeg det gik fint. Dæk var perfekt, med Kurt stående ved siden af. Afstand skal nok komme. Apport var også flot. Han er stadig i lang snor, men har god forståelse for øvelsen.

Han var så træt i aften, at han kun tog Kurts sko, da de skulle gå aftentur. Ikke noget med at lege med den.

Han er stadig meget ked af at komme ind i bilen.

 

March
31
2011

lidt af hvert

Vi har været til træning både lørdag og tirsdag aften. Det gik rigtig godt. Han fik også leget lidt med Nala.

Ellers er han blevet godt og grundigt uvenner med dem han ellers legede med. Det var lidt for voldsomt, så nu er barndommen slut. Kun leg med dem vi kender godt.

Jeg håber på at jeg kan træne lidt med ham snart. Vi laver lidt herhjemme og han er ret god til Dæk og Lydighed, så nu må jeg da snart kunne klare ham på pladsen med min back up smiley.gif

March
12
2011

Træning

I morges var det tidligt op. Kurt fik gjort både mor og hund klar, og så til træning. Der var kun mødt Nanu og så os. Hvor de andre var ved jeg ikke, men så fik vi mere opmærksomhed fra Poul Erik. Kurt gik lydighed med ham. Det var lidt svært, da Blizzard altid ville se efter mig. Jeg lagde spor til dem. Det var helt fint. Dejligt endelig at være ude igen, selvom jeg ikke kan styre ham med en hånd. Vi prøver igen næste lørdag.

March
5
2011

Nye venner.

Imorges gik turen til fjorden i stedet for den sædvanlige, for Carlos og Kenzo kom ikke. De var så heldige at møde andre løse hunde på stranden. Det tog hårdt på ham. Han var virkelig træt, da de kom tilbage. Han havde leget med dem alle uden ballade. Nu glæder jeg mig bare til at det bliver min tur til at gå med ham. Vi skulle ha' været til træning i dag, men det var aflyst. Så må vi se næste lørdag. Kurt tager med. Jeg kan jo ikke engang køre bil.

Feb
28
2011

I dag har jeg været på sygehuset igen.Gipsen kom af. I stedet fik jeg en plast skulderskinne og slynge. Det lettede lidt. Håber at vi om 2 ugers tid igen kan gå med hund. Det savner jeg. Han er ellers blevet meget god til nye hunde, men har ikke megen lyst til at komme når Kurt kalder, Vi har gået lidt spor i haven. Han bliver rigtig god tror jeg.

Feb
18
2011

Brækket arm

Så skete der noget slemt i onsdags. Jeg brækkede højre overarm. Skulle lukke havelågen, men kom op at slås med den i stedet smiley.gif

Nu det så slut med træning et stykke tid. Øv. Kurt har taget over. Stakkels mand, han har nok at lave. Han går også ned til de andre om morgenen, så Blizzard får stadig leget.

Naboens hund har muligvis spist rottegift, så vi skal passe meget på ham.

Feb
12
2011

Træning.

Vi har i løbet af ugen leget med "de andre" oppe ved kirken. Det går rigtig godt nu. Han leger og er rolig bagefter. Går fint derop og hjem igen. Turen tager ca. 20 min. hver vej. På vejen laver vi lidt lydighed. Det er fint. Har lagt spor i haven. Det går bedre.

Strålende solskin og hundetræning. Er det ikke herligt. Han var så dygtig. Skældte ikke ud en eneste gang på de andre. Legede. 2 nye hvalpe 12 uger. Selv dem var han god til.  Var ikke så koncentreret. Der skete for meget. Jeg tror jeg forventer mig lidt for meget. Men alt i alt en dejlig dag. Indtil vi nåede aften.

Han tog noget af mit tøj, men slap uden de store problemer. Lige inden vi skulle spise, var han på køkkenbordet efter håndklædet. Det ville han ikke slippe. Jeg tror han fornemmer, at jeg er usikker, efter dengang han bed rigtig slemt. Vi prøvede at lege bytteleg, men det virkede ikke. Så tog jeg fat i halsbåndet på ham. Så gik han agurk. Prøvede at bide min arm, men jeg fik ham i bryggerset og ignorede ham derefter i et stykke tid. Der er ikke andet for end at blive ved. For jeg tror, vi kan få en god hund ud af ham. Lige nu har han leget med Kurt og ligger her og sover.

Feb
6
2011

S-tog

I dag søndag sov vi lidt længe. kl.8.

Blizzard havde selv lukket sig ind. Han fik lågen åbnet og kom forsigtig ind i soveværelset ved 7 tiden. Var han velkommen ? Vi nussede og hyggede med ham på gulvet. Han blev så lukket ud for at tisse.

Da han kom ind igen blev han gudskelov tørret på poterne af Kurt, for pludselig var han i sengen ved siden af mig. Forbudt område smiley.gif Nå han kom ned uden problemer og vi stod op.

Efter morgenmaden tog vi S-toget fra Stenløse. Vi ville gå en tur i kbh. Det gik fint til at begynde med. En mand, der ikke havde set ham, spurgte om der var én der havde dårlig mave. Han hørte lyde. Det var Blizzard der blev frustreret. Grin. Nå vi stod af på Langgade. Gik en tur med traffik, mange mennesker og hunde. Fint, bortset fra da han fik øje på os i en butiksrude.Så skulle vi jages væk smiley.gif

Vi tog igen S-toget fra Valby st. Kom til at sidde bag en kat i bur. Den sagde nu ikke noget, men Blizzard blev mere og mere frustreret. Sagde lyde og viste os sine nye tænder. Bed ikke. Det var en lidt for lang tur. Næste gang bliver den kun 2 stationer og en gåtur.

Da vi kom hjem var der frokost og en legetur med "madbolden" og slipøvelsen. Nu sover både han og Kurt. smiley.gif 

Feb
5
2011

Træning

I dag har vi været til træning i Rottweilerklubben. Han bliver bedre og bedre til at omgåes de andre hunde. Dejligt. Vi gik lydighed. Nogenlunde. Slange. Perfekt med godbidder. Apport for første gang. Det var også i den rigtige retning. Han larmer meget når han vil over til en anden for at lege. Men jeg kan godt høre at det er "legelyde" Han har flyttet sig meget.

Det stormede en ½ pelikan og alt var mudret. Da han jo skal bæres op i bilen, var jeg ligeså snavset som ham. Jeg må lære ham at gå på rampen.

Da vi kom hjem var der frokost og så en lur til os begge smiley.gif

Feb
3
2011

Adfærdspsykolog igen

De sidste dage har vi gået op til kirken for at lege om morgenen. Han er blevet flink til at gå derop i rask tempo. Så får jeg også lidt motionsmiley.gif

I dag var der kun Kenso. Han gider ikke lege. Men så kom Carlos. Så gik den vilde jagt. Der blev leget igennem. Det er rart at se, at han har lært det.

Klokken 10 kom Iben så igen. Hun var meget tilfreds med de fremskridt, han (vi) havde gjort. Så hun var optimistisk, men vil stadig gerne ha' ham kastreret. Vi vil ikke, da det måske ikke hjælper. Vi fik et par nye øvelser. Og det går allerede rigtig godt.

Han har været så træt resten af dagen, at det kun blev til en kort luftetur. Nu sover han igen. Han er en hund, der skal ha' opgaver og aktiveres meget. Det bliver rart, når vi kan komme i skoven og træne.

Jan
30
2011

søndagstur

Vi blev inviteret til leg i haven i dag hos en tæve, vi sommetider har mødt. Det gik helt fantastisk godt. Han fik krudtet af til han skulle være alene hjemme i eftermiddags. Vi får en stormende velkomst nu, når vi kommer hjem. Det er dejligt.

Jan
29
2011

Igang igen

Så har vi endelig fået kraven fjernet.Knuden var godartet. Så nu står den på fuld aktivitet igen.

Vi var i Rottweilerklubben i dag. Var lidt spændt.

Han startede med at brumme og snerre af de andre. Lydigheden gik helt af H til. Han havde travlt med at gø af de andre.

Til sidst var der fri leg. Han nærmede sig forsigtig. Skulle så dominere. Men pludselig blev det fri leg. De andre havde sat ham på plads. 4 hanner og en tæve. Tæven gik ind og styrede, hvis hun syntes det var for vildt. Fantastisk.

I eftermiddag har jeg haft en træt, men glad hund. Så er jeg også glad.

Jeg har troen på at det går. Han er stadig "bange" og dominerende. Men ikke så bange mere.

Jan
20
2011

Opereret

Så fik vi gevæksten fjernet. Han fik først lidt beroligende, men da Lene ville lægge stase på ham bed han. Det var ikke så godt. Operationen gik ellers godt. Da hun ringede efter 3½ time sad han og hylede i buret. Han savnede sin flok. Lene ville så give ham en skærm på for at han ikke skulle slikke i såret. Så gik det helt galt. jeg har aldrig set ham så hidsig før. Jeg har lidt på fornemmelsen, at når han bliver holdt fast, er det, at han overreagerer. Da vi kom hjem skulle skærmen skiftes, fordi den var revnet. Det gjorde han uden et kny. Men da blev han heller ikke fastholdt.

Nu håber vi bare på fremgang. Både med sårheling og temperamentsheling smiley.gif

 

Jan
20
2011

Opereret

Så fik vi gevæksten fjernet. Han fik først lidt beroligende, men da Lene ville lægge stase på ham bed han. Det var ikke så godt. Operationen gik ellers godt. Da hun ringede efter 3½ time sad han og hylede i buret. Han savnede sin flok. Lene ville så give ham en skærm på for at han ikke skulle slikke i såret. Så gik det helt galt. jeg har aldrig set ham så hidsig før. Jeg har lidt på fornemmelsen, at når han bliver holdt fast, er det, at han overreagerer. Da vi kom hjem skulle skærmen skiftes, fordi den var revnet. Det gjorde han uden et kny. Men da blev han heller ikke fastholdt.

Nu håber vi bare på fremgang. Både med sårheling og temperamentsheling smiley.gif

 

Jan
17
2011

Dyrlæge

Så måtte vi ned til Lene igen. Den gevækst han har på maven er vokset og væsker lidt. Så vi blev enige om at få den fjernet.

Han var meget god til at gå på bordet. Også da det blev hævet. Men da jeg holdt ham fast i halsbåndet begynde han på sit cirkus med at bide og snerre. Dog ikke så voldsomt som før. Jeg tror det er halsbåndet vi ikke må holde i, så næste gang bliver det bare pelsen.

Gitte sagde, da vi kom ud, hvad det dog var for en ballade. Godt der ikke var andre kunder. De ville da være flygtet.

Vi var først en tur ved kirken. Det går rigtig fint med at lege nu. Han vil helst lege med Victor. Han er 8 mdr. Der var kun 3 gange jeg måtte tage ham ned fra victors ryg. Så det lysner.

Har han taget noget han ikke må, er vi begyndt at kalde på ham i stedet for at jagte ham. Det virker, når der bare falder en godbid.

Jan
16
2011

Han er heldigvis meget normal

I dag har vi så haft besøg af Heidi. Einsteins fostermor. Hun er rigtig go' til hunde. Vi fik nogle tip om hvad vi gør rigtigt og forkert. Det forkerte er mit kropssprog. Men det anede mig nok. Det har jeg rettet en del på i dag og vi har ikke haft de store kontroverser. Han skulle jo lige prøve at gå op i sovesofaen et par gange. Men kom ned uden den store ballade. "Bed" mig lidt bagi men det var uden tænder. Godt gået Heidi. Tak for at du forklarede mig det igen.

I går var vi til træning. Det var trættende for ham. men han er rigtig lærenem og jeg ved vi får en super brugshund ud af ham smiley.gif

Jan
12
2011

Adfærdskonsulent

I dag kom Iben. Hun er PhD i hundeadfærd. Hun var her i 3 timer. Vi gør det rigtige med ham, men skal nok være hurtigere til at sige nej og så aktivere ham mere f.eks. skal hans mad smides udenfor på jorden. Så har han travlt med at snuse det op og så er der nej og ja øvelserne. Vi begynder på klikkeren igen. Den er han ret god til. Og når han bider, så er det bare ud i bryggerset. Men det var vi jo begyndt på.

Mødte Lene Dyrlæge og fortalte om vores besøg. Hun er glad for at vi er så positive over at lære nyt. Men vi vil jo gerne ha' en god hund ud af ham.

Jan
12
2011

Hundetræning

I lørdags var vi så endelig til træning i Brøndby. Alle ventede på den skrappe hund. Men han var rigtig god. Legede med de andre 'en af gangen og til sidst alle 5. De var fra 9. mdr til 7 år. Han har fået lidt styr på det med leg. Så det var en glad hundemor der kørte hjem efter leg og lydighed. Han er hurtig til at lære.

Mandag var vi så igen ved kirken med de andre hunde. Der var han lidt overstadig og Jesper sagde at det skulle vi få pillet af ham. Som om jeg ikke vidste det. Men de andre syntes, jeg skulle gå med dem videre og han bliver bedre. Der var en ny hund, som han bare hilste almindeligt på.

Tirsdag var den så gal igen Der bed han mig fordi jeg ville ha' det han havde i munden. Så kom han også ud.

Jan
5
2011

S-Tog

Så har vi også kørt med S-Tog. Han tog det fint, men der var et par børn, han gerne ville snakke med. Så til sidst blev der lidt knurren af mig smiley.gif Vi var i frederikssund og gik så en tur på gågaden, men der var mange cigaretskod og fyrværkeriaffald. Vi kom dog helskindet igennem og tilbage igen. På vej hjem blev han igen lidt frustreret. Bed efter mig, da tingene ikke gik som han ville. Men ikke noget alvorligt. Trapperne tog han i fin stil.

Laura og Emilie blev hentet. Når de er her ved han ikke endnu, hvordan han skal opføre sig når han er glad. Bliver for vild.

Mogens kom forbi i dag. Der var han glad og lidt bidende, men efter 5 min. var han helt rolig og lå og gnavede "kødben". Håber virkelig det går.

Han har fået nyt halsbånd i dag. Det gamle var for lausigt smiley.gif

 

Jan
1
2011

Nytårsaften

Vi var lidt spændte på nytårsaften. Han havde ikke reageret på fyrværkeri i dagene før, men man ved aldrig.

Han fik et par lange lufteture i løbet af dagen. Skulle selvfølgelig slås med en fransk buldog nede på stranden angry.gif

Han var simpelthen så rolig hele aftenen at vi troede at hørelsen var kaput, men det var den ikke. Kan godt høre når der er godbidder.

Jeg Håber virkelig på et godt år. Hvor han får lært at opføre sig som en hund med en bestemt plads i familien. Ikke en "førerhund". Men jeg tror det kommer. Han har lige snuppet et billede fra reolen. Slap langt om længe uden at jeg blev sur og han blev frustreret. Klikker og godbid.

Dec
30
2010

Endelig overstået

Så er julen endelig overstået. Vi havde gæster 3. juledag til frokost. Rigtig hyggeligt, men Blizzard er lidt for voldsom ved de små. Han skriger af glæde når de kommer og kan ikke rigtig styre sig. Vil gerne hoppe op og småbide. Laura og Emilie var her den 29. Mor skulle arbejde. Laura fik skoldkopper. Det var rigtig synd. Blizzard måtte blive i bryggerset, da han tog et firspring op i sengen til hende. Og det er ikke rart når man er syg.

I dag skulle neglene klippes inden nytår. ØV. Mor kom til at klippe en negl for tæt. Han sagde bare piv og det var det.Det blødte ret meget.

Jeg forstår ikke rigtig, hvad der sker med ham. Når vi har leget eller gået tur, skal jeg angribes. Og det er også lidt for alvor, selvom han ved det er forbudt. Tager jeg ham i snor er der ikke noget. Understimulering?.

Dec
25
2010

Jul

Så blev det endelig jul. Det har sneet voldsom så vi har ikke været ude at lege med andre. Bilen løb tør for strøm, så vi kunne ikke køre de korte ture.

Juleaften skulle vi til Skælskør. Stine har 2 hunde og 2 katte, så Blizzard måtte blive hjemme. Han var alene i 9 timer. På grund af føret var vi lang tid om transporten, men han klarede det fantastisk fint. Tissede i flere minutter da vi endelig kom smiley.gif Havde gnavet lidt i væggene, men det var alt.
Vi gik en lang nattetur og legede en halvtimestid. Så håbede jeg at han blev træt igen. Men da jeg lå i sengen, hørte jeg en gnavelyd. Det var så skabet. Det fik påsmurt lidt Tabasco. Det hjalp.

I dag har vi gået tur og leget og nu sover han. Men han vågner helt sikkert når julefrokosten står på bordet.

Dec
19
2010

En lille legekammerat.

I går skulle vi have været i rottweiler klubben til træning, men vejret var rigtig slemt. Meget sne, så vi gik i stedet vores sædvanlige tur. Var heldig at møde andre hunde også fremmede. Det går bedre for hver gang. Nu leger han da.

Om eftermiddagen fik vi besøg af Molli Mops og hendes mennesker. Det gik rigtig fint. Når Blizzard blev lidt for fræk, blev han sat på plads. Og det accepterede han. Dejligt.

Dec
16
2010

Snestorm

Så står man op tidligt og vil møde de andre hunde. Men det sner. Så vi kørte til bageren og da vi kom tilbage til marken, var der heldigvis kommet et par stykker.

Det gik så godt med ham i dag. I går legede han lidt med et par stykker, men i dag var det bedre. Selv bokseren var han kun efter en gang. Der var også en lille ruhåret gravhund. Hun var god at lege med. Og Viktor han ville også lege. Jeg ser lys forudesmiley.gif

Det sneede ellers meget, men man skal jo lufte hund, som én sagde.Her til eftermiddag var vi igen ude. Han gik pænt uden at trække.

Dec
13
2010

Fri leg

I dag gik vi til marken ved kirken. Mange hunde mødes der kl.8.15 og leger sammen. Vi var 5 hunde i dag. Blizzard, som den mindste. Han ved ikke hvordan man leger. Han snerrer hvis de kommer for tæt på samtidig søger han hjælp hos menneskene. Han er en usikker lille hvalp, med med et kæmpe ego. Jeg var ved at vende om, men de andre syntes jeg skulle fortsætte sammen med dem. Det gik også lidt bedre tilsidst. Håber det lykkes at få en god hund ud af ham.

Rikke og pigerne kom. Der vidste han heller ikke hvad ben han skulle stå på af glæde. Så det blev til en masse snappen og hylen. Han blev dog roligere tilsidst.

Dec
12
2010

Første "skoledag"

Vi var til hvalpetræning i går. 3 store hanhvalpe + lille Blizzard. Han stillede sig op med spredte bagben og gøede og snærrede af de store. Jeg tror ikke han helt ved hvordan man leger. Vi tog hjem efter 2 timer, men kommer igen. Han skal lære hvordan man omgåes andre.

Vi var i morges nede på Kirkemarken. Der er nogle der mødes der og leger, men selvfølgelig, fordi det er søndag, var det en halv time senere. Der nåede dog at komme to, men jeg havde sat ham i bilen. De hoppede op og snusede og slikkede på ham gennem buret og det gik fint. Ingen knur. I eftermiddags gik vi en tur i det isglatte føre. Mødte en enkelt hvalp. Fint.

Så vi håber det bedste.

Dec
9
2010

Sne-Sne.

I går var vi i Roskilde. Han vil gerne hilse på alle folk, men ikke hundene. Den hjemløse, der sælger aviser, har en blanding af en rottweiler. En stor men rolig hund. Blizzard snerrede af ham, kun fordi han var så ung fik han ikke et hak i tuden. Håber vi får styr på det.

I dag har jeg været på julegave indkøb og har ikke været så meget hjemme. Men vi havde lige en tur i morges, hvor jeg bare skulle bides i. Jeg tror, jeg fik ham vist, hvem der er førehund. Resten af dagen skulle jeg bare sige nej, hvis han kom for tæt på. Det er rigtig dejligt. Til aften var han meget sulten, men fik først mad, da vi havde spist. Vi så fjernsyn hvor han bare lå på gulvet og gnavede i sit tyggeben, Så er det rart at have hund igen.

Dec
7
2010

Mere rolig

Jeg har lidt problemer med at han bider i benene, men i dag har det været bedre. Jeg er måske bedre til at sige nej. Var lige nede at blive vejet. 15.8 kg. Han er blevet stor. Vi gik tur her til aften uden ret meget trækkeri smiley.gif Nu skal vi bare sove godt hele natten.

Dec
5
2010

Endnu en dejlig dag

Vi var alene hjemme. Far var til julefrokost med overnatning. Og Blizzard og jeg hyggede os. Legede, gik tur i sneen og sov længe.

I dag har vi gået spor og været ude i sneen. Dejligt. Og fået et nyt pivedyr smiley.gif

Kurt blev eftersøgt da han ikke var her til morgen. Glæde da han endelig dukked op

Dec
3
2010

En dejlig rolig hund

I dag har været helt fantastisk. Han havde ganske vist tynd mave i morges. Det var lige som vand. Men han var glad og livlig. Laura og Emilie skulle i børnehave, men vi havde god tid og Blizzard var inde det meste af tiden. Han kunne dog ikke li' hvis Emilie græd. Så græd han med. Og da de kom hjem var han også med hele tiden. Vi gik en lille tur i mørke. Fint. Han var træt og sov et par timer. Nu sover alle, men vi skal snart ud att tisse igen. Han er bare så dygtig, men letter højre ben, det gør han smiley.gif

Dec
2
2010

En dejlig lang tur.

I går gik vi en meget lang tur. 1½ time. Han var løs nede på stranden og han gik meget pænt. Vejret var fantastisk. Høj sol og sne med udsigt over den tilfrosne fjord.

Men jeg synes det er tidligt, at han letter ben. Nu har jeg set det to gange, så det må være rigtigt.

I dag har Laura og Emilie været her. Det gik fint det meste af dagen. Vi pyntede til jul og Blizzard var med smiley.gif Kurt gik senere med ham det var han ikke så vild med. Han trak meget. Men jeg tror han lærer det.

 

Nov
30
2010

Stadig stort snefald.

Det er utroligt som det har sneet, men han futter glad og gerne ud i det dybeste. I dag var han ude i søen angry.gif Der blev jeg bange, men heldigvis kom han på land, da jeg råbte op. Og det havde frosset 8 grader, så isen var lidt tyk i kanten. Jeg skal ellers love for at vi har en rottweiler i den første pubertet. Han knurrer og bider, så havde vi ikke kendt til rotter før, var han bestemt blevet afleveret til avleren smiley.gif Han er dog blevet meget bedre til at høre efter og jeg har fået større tålmodighed. Han er jo kun en hvalp. Men går vi tur, kan han stadig blive bange for det ukendte. Sove kan han til gengæld. Efter en tur i haven ved 6 tiden snuer han gerne til kl.8. Men så er der også fuld fart på hele formiddagen.

Nov
27
2010

Mere sne

Det er helt fantastisk som det sner. og min hund er glad. Hopper rundt i det dybeste, men det er svært at besørge stort smiley.gif

Vi har haft gæster hele weekenden. han var heldigvis vant til børn. Så det gik godt.

I eftermiddag gik vi i en tur i sneen. Carsten nabo, blev hilst på og vi mødte Birthe og kone for første gang. Vi har ellers kigget efter dem De havde også rottweiler. De havde set at jeg gik med Blizzard. Rart med positive naoer.De har tænkt på en ny.

Nov
26
2010

Endnu mere sne

I dag har det sneet endnu mere. Det er herligt at lege i. Vi gik et kort spor. Rigtig fint. Og en lang tur. Han kender allerede vejen, hvor vi drejer, så vil han gerne hjem

Nov
25
2010

Rigtig sne.

Så er der endelig sne. Vi var ude kl. 4.45 i morges og der var helt lyst. Dejligt.Det var ellers en lidt forvirret morgen. Børn der græd og hund der skulle tisse. Men så kom han ind i soveværelset og SOV. Formiddagen gik med leg også ude i sneen.Så  blev der også tid til en lur senere. Vi gik en tur ved firetiden. Det gik fint indtil vi kom i nærheden af de "tossede" border Collier. Så ville han bare hjem.

Han bider stadig i buksebenene men ikke så slemt mere.

Den eneste der har ønsket tillykke med bryllupsdagen er Blizzard. Jeg hviskede det til ham smiley.gif

Nov
24
2010

Dyrlægebesøg

Så var der tid til den første vaccination og undersøgelse.Lene tog glad imod ham i døren. Hun er nu god. Han blev undersøgt over alt. Selv tænderne fandt han sig i. Fik vaccinationer og rigtig mange godbidder. Lenes søn var der Han servicerede min hund som var han en verdensstjerne. Med det resultat at hunden havde en fantastisk dag og gerne kommer igen. De dyrlæger kan varmt anbefales.

Da vi kom hjem var der fri leg i sneen. Herligt.

Jeg havde bagt hele eftermiddagen, så da pigerne kom hjem skete der endelig noget.Han var så glad.

Til aften kom så George fra Sverige. Han skal sove her et par dage. Dejligt. Rikkes Per kom også og spiste mad. ? Hvor mange skal jeg forholde mig til.?  Jg tror jeg holder mig til mor og måske far. De siger at disse personer er OK. Så det må de være. smiley.gif

 

Nov
21
2010

En travl dag

I går var lidt hektisk for ham. Han skulle møde hele familien smiley.gif. Vi holdt førjul komsammen og lavede dekorationer, så lige pludselig var vi 10 personer (5 børn) i huset. Men det tog han nu meget pænt. Når der var for meget larm, gik han i bryggerset.

Så i dag har vi taget revance. Sov længe. Dejligt. Og gik en meget "lang" tur for første gang. Har leget meget i haven. Gået et lille spor. Og slapper nu af igen. Har ikke besørget inde i dag og heller ikke bidt så meget. Han er lige i den periode hvor alting skal bides i, også mine ben.

Nov
19
2010

Troede at tisseriet var overstået

Han har været så flink i dag. Kalder på mig om morgenen og har flere gange sagt at han ville ud. Men her til aften gik det galt igen. Han tissede lige foran Kurts seng smiley.gif Ellers har vi haft en dejlig dag. Han er en rigtig køkkenskriver. jeg har aldrig givet ham noget fra køkkenbordet, men alligvel følger han meget med i hvad der foregår. I dag bagte vi vanilliekranse og det var spændende.

Nov
18
2010

Store fremskridt

Nu har vi flere gange været ude og møde andre hunde. det er gået godt. Og han har selv gået ud af havelågen og turen rundt. Dejligt. Glæder mig over at jeg har fået en dejlig, nysgerrig og fræk hundehvalp Men han tisser stadig inde om dagen angry.gif

Nov
15
2010

Små overraskelser

I dag var vi hos Lene dyrlæge og blev vejer. 10.2 kg. Og han var superglad. Kørte bagefter i Stenløsecenteret. Der opførte han sig som alle andre hundehvalpe. Nysgerrig og ville gerne have kontakt. Superfint.

Her til aften var han helt ustyrlig. Børnebørnene kom hjem og de skulle drilles. Han forsvandt ud af havelågen to gange. Det er ellers noget han ikke gør, så nu skal den lukkes hver gang. Dejligt med en nysgerrig hvalp smiley.gif

Nov
14
2010

Jeg forstår ingenting

Blizzard er glad for at komme ud og besørger gerne, men alligevel skal det også foregå herinde ? I nat sov han til 6.30 Rigtig flot.

I morges kørte vi igen ned til "kirkemarken". Mellem 8 og 9 er der flere hunde der leger og er løse, så vi ville gerne møde nogle. Det gik udmærket. Han lod 3 hunde snuse til sig uden vrøvl. Så det går fremad, men her til aften har han tisset inde flere gange. Det går ikke fremad.Vi kørte en tur til Fr.sund for at købe ål og gå en lille tur. Det med turen var ret lille. Men verden er altså stor. Vi overvinder vores usikkerhed en dag.

Her til aften skulle alt bare prøves. Han tissede i Lauras seng og bagefter lidt på gulvtæppet. Havde ellers lige været ude. Nu hviler han sig til næste omgang smiley.gif

Nov
12
2010

Styrtregn både nat og dag

Så gik vi tur igen. Denne gang gik han halvvejen selv. Dt bliver bedre og bedre. Men vi mødte ingen mennesker eller hunde.

Jeg har sovet i min egen seng i nat smiley.gif Han pev ikke efter vi havde sagt godnat. kl. 4.30 gik brandalarmen igang uden årsag. Ikke engang det sagde han noget til, men vi gik dog ud for at tisse, nu vi var vågne. Sjovt nok har han ikke tisset inde om natten.

Her til formiddag var han hel vild med at være ude. Dejligt. På et tidspunkt gik han selv til døren, jeg troede han skulle ud at grave, men nej da jeg så ud af vinduet, havde han besørget. Det kan være der er noget der er ved at gå op for ham.

Nu sover han igen efter formiddagens anstrengelser, så nu vil jeg skifte sengetøj.

Nov
10
2010

En rigtig havedag

Så er haven vist blevet undersøgt på kryds og tværs, selv åløbet fik besøg.

Han var alle de steder han ikke havde været før og hvor han helst ikke må komme. På et tidpunkt var han på vej ud i det store bassin. Det kunne have gået helt galt. Nu har vi fået sat hegn nogle steder. Efter en kort tur på gaden, hvor vi mødte tre hunde, som han snusede lidt til, har han stort set sovet. Det har været en trættende dag.

Nov
9
2010

Igen har vi lært noget

I dag tog vi ned til Lene dyrlæge og blev vejet 9.2 kg. Han vokser godt den unge mand. Kurt gik ned til centeret med ham, mens jeg handlede. Han var ikke meget for det, men snakkede dog med et par mennesker også en " fulderig" Det gik fint. Han har også leget lidt med pigerne til aften. De er ikke bange for ham mere. Han skal nok blive super.

Nov
8
2010

En dejlig søndag

Weebsiden var nede i går, så vi kunne ikke skrive om den dejlige tur vi havde rundt i kvarteret. Først blev han båret smiley.gif Men så var det på alle fire poter. Vi mødte flere mennesker med og uden barnevogne og han snakkede med dem alle. Mødte også en hund. Den fik desværre et knor. Men ellers var det en fin tur med gode oplevelser. Så det går fremad.

I dag har han været meget aktiv. Vi var i haven og legede fangeleg. Det var igen mig, der blev fanget. Gået tur. Da vi kom hjem gik han lige ind på gulvet og tissedesmiley.gif. Han lærer det nok en dag. Vi er blevet bedre til at læse ham. Om natten tisser han ikke inde, men vi er også ude så snart han giver et kny. 

Kurt har været i Tyskland, så det var kun Blizzard og mig, der var hjemme. Pigerne var i børnehave og deres mor på arbejde.

Nov
6
2010

En tur på gaden.

Vi gik en tur ud gennem baghaven og rundt til forhaven. Gik og gik. Det var mest mig der gik og han blev båret. Blev sat ned nogle gange, men stod bare og kikkede.Da vi nåede Gøgevej, hvor han har været før, gik han selv. Så var han snart hjemme.

Bagefter spillede vi tennisbold i haven. Der er ikke det helt store jagtinstingt. Men han løb dog efter den. Nu er det hviletid med en extra guf.

Nov
5
2010

endnu en dejlig dag

Han bliver mere og mere modig. Dejligt. Vi har været længere ude i haven i dag. Og han har været der alene.

Her til aften blev han båret ud på vejen. Da vi var kommet et stykke væk mødte vi Freja. Hun er en dejlig rolig tæve. Han tog kontakt og Jens kunne give ham godbidder. Carsten nabo er han stadig usikker på. Men det er nok fordi Carsten er usikker på Blizzard smiley.gif

Laura og Emilie kom hjem og han gik stille og roligt om dem. Vi har dog kun haft ham en uge. Og så er han vokset.

Nov
4
2010

En rigtig dejlig dag

I dag har været rigtig god. Han har været på opdagelse i haven. Gået ind i Kurts "hus" og ellers været som en rigtig glad lille rottweiler. Men jeg tror han har temperament. Bliver rigtig sur, når han ikke må bide i mine cowboybukser smiley.gif Så må jeg jo bare vise, at jeg er mor'en. Er glad for at han går på opdagelse.

Nov
3
2010

Lidt mere modig

Blæsten i nat var noget underligt noget og styrtregn. Men meget sjovt at være ude i midt om natten.

Laura har ondt i maven, så de bliver begge hjemme i dag. Så har Blizzard også nogen at lege med. Vi var en tur ude hos skraldebilen. Det gik helt fint. Den ene skraldemand satte sig på hug og gav ham en godbid. Han blev også stående selvom de larmede, men da de kørte ville han hellere ind smiley.gif

Nov
2
2010

Sovet godt.

I nat lå han i bryggerset og jeg i køkkenet med en låge imellem. Det gik fint. Var ude at tisse to gange. Den sidste gang fik han lov at putte hos mig. Han nød det.

Emilie og Laura spiste morgenmad og han gik rundt på gulvet. Det gik helt fint.

Vi var  også ude i snor og Erik kom. Bedre end sidst. Da jeg havde hentet Laura og Emilie var han lidt sammen med dem. Det gik også fint, bortset fra en lille gø-hilsen til Emilie. Hun blev forskrækket, men kom hurtigt over det igen Han har ikke rigtig fundet ud af at besørge udendørs, for det meste går det godt, fordi vi kan læse når han skal, men i aften gik det galt. Han havde tisset ude. Men efter½ time skulle han mere så han brugte sin pude. Det var ikke så rart. Men det  bliver bedre igen.

Nov
2
2010

Er han bange?

1.11.2010.

Gik en tur ud på gaden, men han var meget usikker. Mødte en dame, som han gøede af. Og en cykel. Det gik bedre. Mødte En stor Berner SSennen. Fortalte at Blizzard var utryg, men manden var da ligeglad. Den skulle absolut snuse ØV. Mødte også Charlotte. Det gik bedre. Hun satte sig ned og tilbød guffer.

Var hos dyrlægen for at blive vejet 7.7 kg Det var også utrygt, men halen kom dog op tilsidst.

Oct
31
2010

Ude at gå tur.

Vi har igen været i haven. Den er lidt mere tryg i dag. Er god til at besørge ude.

Han er mere glad i dag, men vil gerne vide hvor mor er, og far kan også bruges i dag.

Er han lidt bange for mænd. Nabo Carsten fik også lige en hilsen, dog uden skader.

Vi har også lige været udenfor haven. Ikke ret langt. Det går når man bliver båret ud af lågen.

Cillie, naboens bokser, en utrolig rolig hund, ville gerne hilse på, men det ville Blizzard ikke. Hun blev gøet af. Det går ikke så det må vil holde øje med.

Nåede lige at tisse på puden i dag angry.gif  Han havde været ude med Kurt, men nogle børn larmede, så han skulle bare ind. Han spiser meget godt. Har allerede fundet ud af at maden står på bryggersbordet. Klog hund.

Så har vi leget "bideleg" Det er min trøje det går ud over. Men han er let at lokke til andet legetøj. Nu hviler han igen. Og så er det snart godnat. Også for mig.

Han er ret flink til at komme når man kalder smiley.gif

 

Oct
31
2010

Skal passes af "storesøster" 30.10.2010.

I dag har han været lidt mere på opdagelse. Alt er gået fint, men er stadig ikke helt tryg i haven.

Jeg har sovet i køkkenet på en luftmadras og Blizzard kom selvfølgelig ind og sov med. Det er ikke rart at være helt alene i verden uden søskende.

Vi skulle til fest, så Rikke passede ham hele aftenen. Det gik godt, bortset fra at han ikke vil med ud i mørket for at tisse. Havde dog været ude da vi kom hjem.

Sov igen sammen med mig smiley.gif Stadig ikke tisset inde. Flot.

Oct
31
2010

Første dag i mit nye hjem 29.10.2010.

Jeg har sovet i køkkenet på en luftmadras og Blizzard kom selvfølgelig ind og sov med. Det er ikke rart at helt alene i verden uden søskende.

I dag har han været med i haven. Den er stor, men ikke så farlig. Vi tager den i småbidder. Naboens små hunde gøede. Det var ikke så rart. Men vi går på besøg en dag.

Anden nabo Erik kom på besøg. Det var ikke så rart. Han blev bidt lidt i fingeren. Erik har også en meget dyb stemme.

Nu sover han igen efter at have været med at hænge vasketøj op smiley.gif

 
Panel title
Antal besøg: 3277

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,83388710021973sekunder