Rottweileren Armin - Dagbog
July
28
2012

Savn

Savner dig stadig så utroligt meget.

Aug
19
2011

1 år.

Hej lille hund. Tror du, at der er nogen der tænker på dig ud over os. Templehaus gør ihvertfald ikke. Måske tænker de, det var godt at vi ikke fik penge tilbage, for dit dejlige lange hårsmiley.gif). SKK gider ikke tage sig af det. De kører stadig frem med hvalpe, skønt de sagde at de ikke skulle avle mere. Men at lyve én gang er ingen gang, så man kan ligeså godt blive ved. Og andre der ikke mener det samme som dem, har de også cuttet forbindelsen til. Mærkelige mennesker.

Jeg savner dig stadig, ville ønske vi stadig kunne træne sammen. Sov godt.angry.gif(

Dec
10
2010

Hademails fra kennelejeren:

Nu må det være nok.

FRA birthe

Home
Fri. d. 10. December 2010
Ok Maria. Jeg har taget fejl og bragt et rygte videre. Det beklager jeg, og er glad for at Aura har det godt. Jeg har det fra en svensk kennelejer. Så der må være nogle, der heller ikke bryder sig om jer. Fortæl gerne Kicki at jeg beklager. Jeg burde undersøge tingene mærmere. Du har lagt tonen i vores mail og den er ubehagelig. Næsten hvergang jeg skrev fik jeg et ubehageligt svar fra dig. Sikkert fordi du ikke kunne lide billederne af Armin.og ikke ville kendes ved ham. Men Kevin sagde den dag jeg købte ham. Vi sad i køkkenet: Du får halvdelen af pengene tilbage, hvis han er langhåret når han er seks mdr. Så sikker var han på at der ikke var langt hår i familien. Det er desværre ikke skrevet nedangry.gif Men som jeg skrev til jer Utz og hans bror er gentestet for langt hår i Tyskland.Og det har I ikke undersøgt godt nok. Men helt ærligt. Hvem andre Svenskere end dig læser Armins hjemmeside? Jo der en annonym, men ham/hende kan man jo ikke regne med. Så nu synes jeg det er på tide at tale ordentligt sammen. Men vi er nok kommet for langt ud. Jeg håber du også tager kopi af dette. Jeg har stadig alle dine mails. Og ja sandheden kommer altid frem, Jeg glæder mig også. Birthe

FRA Maria D

Fri. d. 10. December 2010
Så påstår du nu att Aura är avlivad och att vi har brutit kontakten med Auras ägare. Min undran är när du ska sluta ljuga I morse gick jag hem och hälsade på en högst levande Aura. Aura bor tillsammans med sin ägare Kicki på gården bredvid oss. Det tar knappt 45 sekunder att gå från dörr till dörr. Vi träffar Kicki och Aura nästan varje dag. Vi umgås med varandra och promenerar ofta hundarna tillsammans uppe i skogen. I morse berättade jag för Kicki att du påstår att Aura är avlivad. Kicki blev mycket arg och upprörd över hur du har mage att påstå att hennes hund är avlivad. Jag förstår henne! Du kan vänta dig ett gästboksinlägg från henne inom kort. Sanningen segrar alltid tills slut och jag försöker fundera på hur du ska försvara dina påstående när Aura ska göra MH och HD AD röntgen nästa år och resultaten blir officiella på Svenska Kennelklubben. En hund som du påstår är död! Om någon tror på dig nu så kommer de definitivt inte tro på dig efter det. Jag har kopierat hela din webbsida ifall du skulle ta bort något dagboksinlägg nu när du säkert förstår vilken pinsam situation du kommer att hamna i. För den som vill kan jag motbevisa allt du påstår! Jag hoppas verkligen att du kan koncentera dig på din nya lilla valp och gå vidare för i längden kommer dessa inte att gynna dig. Vem av oss som är seriös och som man kan lita på kommer att till slut komma fram. Jag välkomnar den dagen! Maria D
 

Dec
3
2010

Så kunne Armin være 11 mdr.

Jeg har fået en ny hund, men Armin er bestemt ikke glemt. Han kunne blive alletiders brugshund, men sådan skulle det ikke være.

Jeg har også kontakt med Svensk kennel klub om mit køb. En svensk kennelejer rådede mig til at klage, da de også kendte til deres useriøsitet. Aura er aflivet p.g.a. allergi. Hun var meget mere langhåret. Templehaus har også afskåret forbindelsen til dem. Audry er stadig skadet i bevægeapparatet. Det er måske alligevel HOD som de først sagde.Men siden nægtede.  Skriver måske et indlæg til Svensk rottweilerklubs blad om useriøse opdrættere.

Nu må jeg koncentrere mig om mit llle nye kræ smiley.gif

Oct
29
2010

Svar på indlæg i gæstebogen

Da du ikke vil være dit navn bekendt har jeg ikke rigtig lyst til at svare, men alligevel. Er det Templehaus's indlæg du hentyder til. For de er da ærekrænkende, men jeg har svaret dem privat. Eller en det min påstand om at Armin er langhåret ? Det er jo bevist bare ved billederne. Jeg har desuden skrevet til dem at ikke bare jeg men også de er blevet snydt. Utz og hans bror er velkendte i DE og NL for at levere nogle langhårede. Men de ønsker åbenbart ikke at svare. Tyskland har 2 registre hvor man kan slå hundene op og der står at Utz og hans bror har generne til langhårede. Nu var det jo så uheldigt at Armin også blev syg på anden vis. Men hvad med dem der har købt hvalpe med henblik på avl. Maria B. f.eks. Hvis du er så meget inde i det. Hvis du også har set det er jeg slettet som køber. Latterligt. OK hvis du skriver anonymt igen, fordi du ikke vil være dit navn bekendt, bliver du bare slettet. Hilsen Birthe

PS Desuden synes jeg dit indlæg er noget vrøvl. Havde du drukket eller er du bare ikke bedre til at formulere dig?

Oct
25
2010

Skriv en overskrift

Jeg købte en hvalp i Stockholm hos Templehaus.se. i marts 2010.

Jeg har haft 5 hunde før ham, men aldrig har jeg været ude for så dårlig behandling før.

Jeg præciserede at jeg ikke ville have en langhåret Rottweiler. Lovet guld og grønne skove. ½delen af købesummen tilbage, hvis han var langhåret når han var 6 mdr. Vindfrikadeller i skysovs. Han var utrolig langhåret, men de svarer ikke på mail. De afbrød forbindelsen til mig, da de så hans billeder på Facebook. Latterligt.

Han fik desværre HOD  og måtte aflives da han var 6½ mdr. Templehaus siger at forsikringen afviste. Ingen skjult fejl.

Skrev at Armins far var berømt for at lave langhårede. De burde fortælle de andre købere, der vil avle. Intet svar.

Jeg bryder mig ikke om at blive snydt, så nu må vi gå videre med sagen.

Oct
25
2010

Hvor er jeg træt af useriøse opdrættere

Har skrevet til Templehaus at Faderen og hans bror er velkendte i DE og NL for at levere langhårede hunde. Synes de skal fortælle de andre købere, som vil bruge dem i avl om problemet. Men har de svaret. Nej. Det forventede jeg heller ikke. De er åbenbart bange for et eller andet.Skrev også at Kevin havde lovet mig ½delen af købesummen tilbage, hvis han var langhåret når han var 6 mdr. . Se lige hans billeder. Har skrevet til Svensk kennel klub, men de er på samme måde. Måske,Ved ikke.

Forsikringen sagde jo at det ikke var arveligt, men alle i Danmark der hører om sygdommen siger at det er arveligt. Normalt kommer der en ankemeddelses blanket med.Den har jeg ikke set noget til. 

Skriver måsker et indlæg i Rottweileren om snyderi. 

Oct
9
2010

Den tyske opdrætter er ikke seriøs.sidste afsnit

Så er det slut. Den svenske forsikring gav afslag på at udbetale noget for skjulte fejl. Det var vel forventet. De havde taget forbehold for næsten alt. Penge havde heller ikke givet os ham tilbage, men vi har betalt meget for intet. Nu håber jeg at være slut med opdrætteren, selvom deres sidste mails var venlige.

Men jeg har opdaget, at det ikke bare er mig, men også dem der er blevet snydt med det lange hår. Også dem der har købt for at avle videre. Den tyske opdrætter har løjet godt og grundigt.

En Hollandsk opdrætter har bl.a. skrevet følgende til mig:

Hi,

I’ve seen that Utz was his father and it’s true. Utz and Unox vom Hause Anin are both proven long hair inheriters.

They could have know, in Germany it’s well known. In Holland we had 2 breeders who used these dogs and got long haired dogs in their litter. They weren’t too pleased.

This kind of dogs are sold for less money usual

 

 

 

Aug
19
2010

Skriv en overskrift

Det var dog utroligt så mange der har set på Armins hjemmeside i dag. Så mange kender vi heller ikke. smiley.gif Men vi er stadig kede af det. For dem der er interesseret. Han var en rigtig god hund, men langhåret og det vil sælgeren ikke anerkende. Havde han overlevet, var han blevet en rigtig god  brugshund. Det skulle jeg nok sørge for, han havde potentialet. Men han lignede en Berner Sennen. Og jeg savner ham. Men har man altid smerter så er det bedste nok at sove ind. Hvem ønsker ikke det for sine forældre?

Aug
19
2010

Uha-Uha

Det var dog en værre svada fra Maria, men så er der da liv i dem. Har svaret deres uhyrlige påstande i en mail. Synes ikke dette er det rette forum. Håber også de tager kopi af dette indlæg. smiley.gif 

Aug
17
2010

En lang uge

Så er det en uge siden. Og så er det "kun" en hund.Vi græder begge to- Har lige været hos dyrlægen og betalt regningen. Der græd vi igen alle fire. Vi har en/to gode dyrlæger, men ved endnu ikke om vi skal bruge dem igen.

Hvorfor græder man så meget over en hund?  Fordi han er en del af familie.

Fuck Tempelhaus. Useriøde mennesker. Tænker kun penge. Hvorfor købte jeg dog af dem, de er så kolde. Nu sælger de også hans mor, efter første kuld. Er hun en dårlig avlshund? Penge igen

Aug
12
2010

Billeder.

Så er de sidste billeder kommet ind af en syg og træt hund. Videon kommer senere. Har fået mail fra Templehaus i dag at det er sørgeligt med Armin og de ønsker mig held og lykke fremover. smiley.gif

Aug
10
2010

R.I.P.

Så har Armin fred. Lene kom som aftalt. Hun er den sødeste dyrlæge jeg kender. Vi lagde ham ved Troldhaslen. Den har altid elsket at pelse. Han fik sin sprøjte til at sove på og da vi havde sagt farvel fik han den sidste.

Hun havde en lille hvid kiste (pap) med og der blev han lagt som om han bare sov. Vejret var jo fantastisk, så vi blev enige om, at det var en god dag at dø.

Hun havde talt med eksperten og han sagde, at det var hvad han forventede med de billeder han havde taget. Sætter nogle billeder og en video ind senere. Græder.

Aug
9
2010

Skriv en overskrift

Gik en lille tur til aften. Det var ikke godt angry.gif(

Aug
9
2010

Slut

Så er bestemmelsen taget. I morgen kl. 14 kommer Lene her hjem. Og hun tager ham så også med igen angry.gif

Hvor er vi kede af det. Men det er meget synd for ham. Og hvis man skal have ondt                                                                                                                                                                                                                                        altid, så er det ikke noget godt liv.

Aug
8
2010

Ulykker

Hvor kan man blive glad når ens syge hvalp laver ulykker. Han havde lukket sig selv ude på badeværelset. Der havde han gnavet håndtaget ef et sjippetov. Herligt. Han var helt glad og ville selv ud i regnen. Jeg har ellers lokket ham med godbidder til at komme ud og besørge.

Da vi spiste frokost, blev vi enige om at give ham en Panodil som smertestillende. Og den virkede åbenbart bedre en dyrlægens medicin. Så nu får han en igen og så i morgen tager vi ned til Lene og snakker med hende igen. 

Aug
7
2010

Så er håbet vist slukket.

I dag kan han næsten ikke gå. Hans mad består af havregrød og hundefoder. Da maven igen er i uorden. Han er så fantastisk god til kun at spise havregrøden. Foderet vil han ikke have. Her til aften livede han lidt op igen.

Templehaus.se som jeg har købt ham af, har slettet mig som ven på Face book. Det er latterligt. Jeg tror de er trætte af de billeder jeg lægger ud. Men sådan ser han ud og det må da accepteres. Har hørt, at de har et dårligt ry i Rottweilerkredsen. Man skal ikke stole på folk.

 

Aug
6
2010

Spor og Felt

I dag har vi gået et lille spor og lavet et felt. Han kunne blive ret god, hvis han fortsætter. I feltet holdt han sig inden for firkanten, uden der blev sagt noget. Flot. Han har endnu ikke lært at ligge dæk ved genstandende, men det kommer. Jeg vil hellere dække end at han tager dem. Tænk hvis han slugte den, så var der færre point. Det er fremtidsdrømme.

Vi lavede også lidt lydighed. Noget skal der jo ske.

Hans mave er blevet fin igen, så nu står den på alm. hundemad. Hvad han ikke synes er særlig lækkert. Han får ikke smertestillende mere, men piber ikke. Jeg håber smiley.gif

Aug
5
2010

Ingen Lene i dag

Vi gik så ikke til Lene idag. Kurt er meget ked af det, og synes ikke jeg tager en bestemmelse. Men hans bestemmelse er aflivning og det er jeg ikke klar til endnu,

Her til aften spiste han havregrød smiley.gif) Alt andet kunne ikke spises. Har dyr en indbygget radar om hvad de kan tåle?

Vi venter en uge med dyrlægen (Lene) så er der gået en måned fra ekspertens udsagn.

Nu går vi igen en lille tissetur, smiley.gif Vi gik langt til frokost. Men den stakkels hund har jo ingen kondi efter 4 uger i haven.

Aug
4
2010

Nu kan jeg snart ikke mere.

Heller ikke min hund. Jeg ved, det ikke er et hundeliv, men hvorfor skal jeg tage bestemmelsen? Jeg ved det godt, prøver bare at trække tiden. græder, men det hjælper jo ikke. Hvorfor mødte vi også en uærlig kennelejersmiley.gif. De vidste jo godt, at han ville blive langhåret. Det er så det, det er, men jeg fik uærlige svar. Jeg havde pointeret, at jeg ikke ville have en langhåret. Han har også næse uden pigment. De prøver at vende alt til deres fordel. Hvorfor ikke til hundens, det er ham det drejer sig om. Hans HOD er også arvelig. De ændrede den anden hvalps HOD diagnose til noget ufarligt. Hvorfor. Penge.

Jeg har fået oplyst at faderen (tysker) er kendt for langhårede hvalpe med tandfejl. Hvad Armin også har. Men det er ikke det, jeg har fået oplyst fra Templehaus. Jeg har heldigvis alle deres mails, hvis det skulle komme til en diskusion. Jeg håber andre svenske kennelejere er mere bevidste om hvad de gør.Hvorfor er de ikke medlem af Rottweilerklubben? Jeg kontaktede den svenske inden jeg købte. Fik den besked at de ikke kendte dem.

I morgen går vi igen til Lene, hun kan se om det er værre/bedre. Hun har ikke set han i 2 uger. Så må hun bestemme angry.gif

Aug
3
2010

Stadig det samme.

Vi har fundet ud af at det er medicinen han sikkert ikke kan tåle. Derfor den tynde mave. Nu har vi så taget det smertestillende fra ham. Så må vi se hvordan det går. I dag har han slet intet spist, sovet det meste af dagen. Men det forstår jeg godt, ingen mad ingen energi.

Aug
2
2010

Rolig nat

Vi sov heldigvis alle tre uden uheld smiley.gif Men han havde også lige et lille et i aftes på gulvtæppet angry.gif

Her til morgen har han stadig tynd mave, men ville selv ud at gå en lille tur. Det har han ikke villet længe og jeg fik lokket ½ portion mad i ham. Og så er han blevet børstet og har fået renset ører uden protester.

Nu sover han igen. Turen var nok lidt anstrengende selvom den foregik i luntetrav.

Aug
1
2010

Madlede?

I nat vågnede jeg ved en grim lugt. Han havde skidt ude i entreen, men sov nu. Inden jeg havde fået ryddet op og vasket, gik han ud i udestuen og gjorde det igen ØV! Nå men vi fik da et par timers søvn igen uden uheld.

Til gengæld har han ikke spist noget som helst i dag. Snuser lidt til maden og vender hovedet væk. Jeg har ellers prøvet med ekstra lækkert i det, men nej. Han har også haft tynd mave hele dagen. Det er dog foregået ude.

Så må vi se hvad natten bringer af lækkerier smiley.gif

July
31
2010

Ingen lufteture.

Så er det igen slut med at gå tur. Han kan slet ikke. Den ene dag håber jeg, den anden dag skal han aflives. Hvad er det dog for et hundeliv? I dag har han været alene hjemme. Vi var til 2 års fødselsdag. Det gik fint, både fødselsdagen og alene hjemme. Han har ellers også fået tynd mave, men han klarede det. Spiser heller ikke meget.

July
29
2010

Ingen billeder, men stegte ål.

Jeg ved ikke hvad der foregår. Jeg kan ikke oploade billeder, Så de må vente til "teamet" har styr på hjemmesiderne igen.

Armin har ellers lige spist sin mad. Men kun fordi der kom stegte ål i smiley.gif Kræsen hund og forkælet smiley.gif)

July
29
2010

Lidt bedre

Så er der igen gået nogle dage med at håbe og iagtage ham. I går var han bedre. Han begyndte at lege lidt og være mere teenage fræk. Han var endda 2 gange udenfor havelågen, hvad han ved, at han ikke må uden os. Han løb ind til naboen, som gav ham med vandslangen. Hun troede det ville skræmme ham væk. Men vand det elsker han.

Vi har fået nyt foder hos dyrlægen. Det skulle gøre at han vokser minimalt. I dag har jeg trappet ham lidt ned i smertestillende medicin, og det virker som om han har det godt med det. Han er heldigvis også fræk i dagsmiley.gif. Vi er begyndt at gå et meget kort spor igen og øve halsgivning og dæk. Det passer ham godt

July
23
2010

dyrlæge igen-igen

Jeg synes jeg er hos dyrlægen hver dag. I går savlede han så alt blev vådt. Det var sikkert de smertestillende han ikke kunne tåle. Så flere piller. I dag har vi så talt om at skifte foder til noget man vokser meget langsomt af. Og andet smertestillende. Lige i øjeblikket har han det godt og vil gerne lege, så det er svært. Han er jo stadig en hvalp. Men nu må vi se.

July
21
2010

Alt for varmt

I dag har det været alt for varmt for både mennesker og dyr. Det er lidt trist at vi ikke kan gå i vandet. Han må heller ikke køre bil og blive stresset, så vi bruger haveslangen. Det er han også ret vild med.Ellers har han bare slappet af hele dagen, men det er jo også det han skal.

July
19
2010

½ års fødselsdag

Så har vi fejret ½ års fødselsdag. Der var et godt gnaveben. Men hans egne ben er ikke for gode. Stadig på smertestillende, men humøret er lidt bedre, og han er begyndt at spise igen. Så håbet lever.

Han er ellers snu. Nu har vi to gange oplevet, at han kan lukke lågen fra bryggers til køkken op.Første gang fik jeg skylden. Jeg havde ikke lukket. ØV-BØV Det skete igen i dag. Jeg var taget afsted og Kurt kommer hjem en ½ time senere. Lågen er åben? Klog hund jeg har. Bare han også var rask. Men det kommer smiley.gif))

July
16
2010

Ikke gode nyheder

Vi var hos specialisten. Det var ikke godt. Dyrlægen var god. Han fandt med det samme hvad problemet var. Det er voksezonerne der ikke er som de skal være. 30 % af hundene med den sygdom bliver aflivet. Så nu må vi vente og se. Han skal hvile så meget som muligt. Ikke lege voldsomt. Ikke blive stresset (køre i bil) Er på smertestillende medicin. Det er dyrt. I går kostede det over 4000 bare for en konsultation. Og forsikringen har jo som sædvanligt taget forbehold over for visse lidelser.  Har mailet med opdrætter. En søster har samme problem, men ikke så slemt. Vi må vente 1 til 2 måneder og se hvordan det går.

Ingen gåture ingen træning og ikke vild leg. Er det et hvalpeliv? Vi venter 

July
14
2010

Dårlig dag hos dyrlægen

Dyrlægen er bange for at der er noget alvorligt i vejen med Armins ben. "Voksezonerne" er måske lukket for tidligt og der giver skæve ben og måske mus i leddene. Det er lige til at tude over.

Så i morgen skal vi til en specialist og røntgenfotograferes. Det er den samme, der operede Einstein. Han blev sofahund, men var dog 7 år og havde haft det sjovt. 

Det her er meget værre. Skal vi tage stilling til operation, der går godt eller måske. Hvad så? Han er ikke engang 6 mdr. Og sygeforsikringen dækker ikke, så det bliver dyrt, måske 15.000. Men bare han bliver rask igen. Græder.

July
13
2010

Stadig dårlige ben

I dag har han så fået sine sidste ormepiller. Så vi har samlet afføring til dyrlægen, der skal lave en test.

Men han har nu fået ondt i begge ben, Han vil slet ikke med ud at gå mere. Så han bliver luftet i haven. Skal til dyrlægen igen i morgen. Håber virkelig at han snart får det godt.

Han er heldigvis ikke bange i tordenvejr, selvom det var meget voldsomt.

July
11
2010

Stadig varmt

Så har det igen været en meget varm dag. I går var han alene hjemme i flere timer, da vi var til Jazz Festival i kbh. Det eneste der havde været sjovt, var at molestrere måtten. Der var ikke meget tilbage, da vi kom hjem smiley.gif

I dag skulle jeg have været en tur på MC, men det var så lummert, at jeg blev hjemme. Det havde været synd med to dage i træk alene hjemme. Så vi hyggede os i haven, med vand og afslapning smiley.gif

July
10
2010

Vanding

Så må vi se om pillerne har hjulpet. Vi er alle trætte af, at vores "lille" hund ikke har det godt. Han vil ikke gå tur om aftenen. Er han mørkerædsmiley.gif Han støtter ikke ordentlig på benet. Gør det ondtsmiley.gif Men vand elsker han. Vi havde været en tur ved fjorden, men det er ikke lækkert vand. Så haveslangen kom i brug, da vi kom hjem. Dejligt.

July
6
2010

Piller!

Så har han fået ormepiller og smertestillende piller, men har ikke lyst til at gå tur. Det gør ondt. Blev dog lidt glad da nabo Erik kom på besøg. Men har ellers sovet det meste af dagen(:

July
5
2010

Dyrlæge igen

Så har vi været til dyrlægen igen. Denne gang er det venstre forben, det er galt med. Han halter. Måske en forstuvning eller vokseværk. Han er nu på smertestillende og må ikke lege voldsomt og løbe. Det er lidt svært, når man kun er 5 mdr. I næste uge skal der tages stilling til røntgen eller hvad der nu skal gøres. Tak fordi vi tegnede en sygeforsikring. Vi får ganske vist kun 80% dækket og så er der selvrisico, men alligevelsmiley.gif. Vi håber han snart kommer på toppen igensmiley.gif

July
4
2010

4.juli

I dag har vi fejret 4.juli. Vi tog S-toget til KBH. Hørte lidt Jazz, fik en øl/vand og en pølse. Han gik op af trapper og ned af trapper og ind i toget. Stille og roligt. Der var 1 million mennesker i byen, men Armin tog det hele med ro. Mange stoppede op og snakkede med ham.Både voksne og børn. Mange vidste ikke, hvad han var for en race, så nogle hoppede, da de fik at vide han er Rottweiler.Det er også de ørersmiley.gifMen sød og rar er han.  

July
4
2010

Vi tager den lige forfra

Jeg lavede en hjemmesiden for Armin, Men den gik ned og alt blev slettet. Derfor en opsamling.

Vi hentede jo Armin i Stockholm. Alt gik godt. Sød og lærenem hund. Selv Kurt faldt for ham. Vi havde nogle gode og rolige dage med at lære os og vores vaner at kende. I påsken kom hele familien. 5 børnebørn fra 9 til 1½ år. Vi var lidt spændte. Men hvor gik det bare godt. Jeg er efterhånden flyttet tilbage i min egen seng igen. Vi står op ved 5-6 tiden. Går en tur i haven. Får lidt mad og leger såsmiley.gif.

1.maj skulle vi igen til Stockholm.Bryllup.Så Armin skulle passes. Vi havde kontakt til en Pension. De ville gerne tage ham selvom han kun var 14 uger. UHA. Der var ingen til at modtage ham.Endelig fandt vi en ung mand. Han passede på ham. Da vi kom hjem havde han bare haft det så godt.

Så gik tiden med at lære lidt nyt. Og i Kr.Himmelfartsferien havde vi igen bestilt pension til ham. Vi var jo ikke sikre på om vi fik ham, så vi havde bestilt MC ferie til Hartzen. Han var så glad for både pensionsmutter og os, så der tør vi godt sende ham en anden gang.

Endelig lidt ro på. Nu var det træning, der stod på spil. Vi startede i Vallensbæk Rottweilerklub. Kanonklub. De træner PH og det er lige os. Hvis det ikke var fordi vi skulle køre i bilen, var det nok det bedste, ville han sige. Han er køresyg. Vi har fået piller til 80 kr. stykket, men det hjælper ikke.  Så vi starter forfra med at ligge i bilen og så må vi tage den derfra.

Så ville han ikke spise. Jeg kogte ben og han fik kogevandet over maden, men ligemeget hjalp det. Ikke lege så meget?. Det var Hjerte/lungeorm. Nu har han fået piller og det hjælper.Energien og legelysten er kommet tilbage. Så halter han på sit venstre forben. Det er ligesom at have små børn.Der er altid noget i vejensmiley.gif

Laura og Emilie med forældre var på besøg i går. Børnene har bestemt at de ikke er bange for hunde mere. Fantastisk. Det virker. De kaster bold og snakker med ham. Hvor er jeg glad for at alle mine børnebørn kan lide hunde. Det gør det hele lidt lettere.

Vi har også været til prøve på vores hold. Armin fik 50 point ud af 80 mulige. Det synes jeg er flot, da han ikke har været der så mange gange. Så næste gang tager vi fuld point. Hvis der altså ikke er førerfejlsmiley.gif

 
Panel title
Antal besøg: 4503

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,40882897377014sekunder