Rullegardinet - Dagbog
30
2009

Kære Dagbog

30.oktober.

I dag havde  vi fri kl. 12.

Vi startede med at høre om røvsyge pippi angry.gif. Vi skulle skrive alt muligt om hvad de tænker jeg skrev at Annika tænkte at Pippi var meega grim! smiley.gif. HAHA.  Så havde  vi om Pippi igen angry.gif. Så skulle vi på Biblioteket. Jeg har lånt 1 bog. Det er dejligt at det snart er Weekend! :D. Dinki har fødselsdag  i morgen TILLYKKE!. Hun har delt Chips ud NAAAAM! :D.  Jeg har været hyperaktiv meeega mange gange  her i dag -.- . Jeg sætter lige et billede ind af røv-pippi :D.

 

 

Pippi.jpg

Nå nu kan jeg ikke finde på mere  at skrive så farvelfarvel smiley.gif.

- Louise.

 

 

 

 

29
2009

Kære Dagbog (:

29.oktober.

idag var Mor med i skole.  det var meget hyggeligt smiley.gif. Vi havde osse svømning det var ret latterligt at skulle svømme med størrelse 40-42 i svømmefødder. Vi havde osse IT hvor vi skulle lave Quiz'zer om Pippi og den slags. Trine er med hjemme hos mig lige nu :D. Vi spiller Computer. Klaver-stemmeren er lige gået. Mor har givet  mig 50.- som jeg selv bestemmer over smiley.gif. Hvad mon jeg skal købe? Tænke tænke tænke. Måske en oops! slimy. Ved ikke helt. I dag skulle vi være ind i A's klasselokale da vores Smart-Board var  i spat (som det så ikke var men det der  ikke noget at sige til at Jan er en klummergøg!)

Hilsen Louise ;).

28
2009

Kære dagbog

 

Idag havde jeg fri kl. 12:00.

I de to første timer, havde vi Natur&Teknik, med Jan. Vi så en bi-film, og bagefter vi havde set den 40 min. lange film om bier og deres udvikling og meget andet, skulle vi tegne en bi.. Jeg skulle tegne en vagt-bi smiley.gif
I de to næste timer havde vi matematik, med vores okay nye matematik lære Malene. Sidste gang havde vi talt biler i minuttet, og denne gang skulle vi så regne mindsteværdien , størsteværdien og gennemsnittet ud. Vi var meget hurtigt færdige, også fik vi nogen opgaver. Og ja, de var også meget lette/okay nemme, men stadig svære.. Da vi havde fri, tog jeg over i klubben, og lavede videre på sådan et hjerte, man lavede af flamingo, også tog man palietter på, med små korte nåle..
Derefter tog jeg hjem. Det var min dag. 
Trine 

28
2009

Kære dagbog.

 

Idag spændte Claes ben for mig angry.gif. HADER HAM!. nÅ men i morgen skal mor med i skole. Hun har lovet at bage boller og tage saftevand med. Glæder mig. IHHHHHH! igen glemte jeg min matematik bog!. Nå men nu det snart Halloween. Håber det bliver sjovt. Jeg har været inde og læser om Ozzy Osbourne's gamle band. Forresten har jeg lånt en fagbog om Titanic på engelsk!

- Louise. 

 
Panel title
Antal besøg: 2601

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.11981010437012sekunder