OD på Rysensteen - Nyheder

Mandag den 14/11

Tak til Roskilde Festivalen

Tusind tak til Roskilde Festival for den flotte donation af en Roskilde billet til Roskilde2012! Vi er her på Rysensteen Gymnasium utrolig glade for festivallens støtte til vores arrangement og til Operation Dagsværk 2011 i Peru!

"Operation Dagsværk er et godt eksempel på en bevægelse, hvor unge i fællesskab samles om at slå buler i universet. OD gør en forskel, både for de projekter der støttes, men i stor stil også for de unge der engagerer sig i verdens problemstillinger, og helt konkret rækker en hjælpende hånd ud til andre unge på den anden side af kloden. Operation Dagsværk flytter mennesker - og det vil vi som festival gerne støtte op om." - Roskilde Festival


Fredag den 28/10

Download "SortNat SortSag" GRATIS!

Dette års kampagnesangen af Jooks & Wafande kan nu downloades GRATIS ved at klikke her. God fornøjelse!

 

Onsdag den 26/10

Husk at melde jer til at arbejde på OD-dagen!

Så er tiden kommet til at vi kommer ud i klasserne og sørger for at få jer tilmeldt OD-dagen 2011! Husk at udfyld sedlerne. I kan i øvrigt se hvem jeres kontaktpersoner er her på siden, hvis i har nogle spørgsmål vedrørende OD eller jobs.Onsdag den 19/10

Husk at finde job!

I ugen før efterårsferien går vi rundt i klasserne og minder jer om, at det er rigtigt smart at bruge efterårsferien på at finde et arbejde.

Hvis I på jeres jagt efter job støder på nogen, der skulle have brug for mere en én hjælpende hånd på OD-dagen, så må du meget gerne kontakte en af os fra OD! Så kan vi formidle jobs'ne videre til trængende rysensteenere.

 

Mandag den 10/10

Jooks & Wafande

Så er dette års kampagnesang klar!

Det er Jooks og Wafande der har lavet nummeret - og det har de gjort rigtig godt! Videoen til er også superfed, så tjek det ud og del den med alle dine venner.

Lyt til sangen og se videoen her!

 
Panel title

© 2018 rysensteenod

Antal besøg: 4408

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,33466291427612sekunder