Sabbils-pindsvin - Privat avl - Pindsvine træf

Hejsa alle I skønne pindsvine ejere eller elskere.


Jeg inviterer til pindsvine træf for alle. Det eneste "krav" er at dyrene er sunde og raske, så de ikke smitter hinanden smiley.gif

Det vil foregå den 8 september 2012. Den første klasse vil gå igang kl. 15, men det vil være rart, hvis folk kom senest kl. 14.30, så jeg lige ved, hvor mange vi er smiley.gif

Træffet vil foregå indendørs på vores lager. Er det koldt, tager jeg varmeplader med, man kan låne gratis. Burene, dyrene skal være i, må man selv sørge for.
Der er toilet faciliteter.

For dem der kommer lang vejs fra, vil der være mulighed for at komme om fredagen og slå telt op, på den lille græsplæne. Dyrene vil stå aflåst inde på vores lager.

Det kræver ikke disideret tilmelding, men det ville være rart at vide, hvor mange der kommer og hvor mange der har pinde med. Der kan "tilmeldes" på facebook:
https://www.facebook.com/events/145844628886551/

Man behøver ikke tage sit pindsvin med. Tilskuere er meget velkomne. Lige meget om man har pindsvine er faring eller ej smiley.gif

Det koster ikke noget. Der vil være salg af sodavand, men man er også velkommen til at medbringe selv.
Der vil være kaffe, the, kakao og kage (hjemme bag) "så længe lage haves" :D (Regner med at bage 2-3 kager)

Om aftenen tændes grillen. Derfor husk kød, m.m.


Selve konkurrencen:
Man må have max 2 dyr med i hver klasse, men hvert dyr må gerne starte alle konkurrencer.

Er der ikke nok tilmeldte i hver klasse (minimum 4 dyr), vil klasserne blive lagt sammen, eller aflyst.

Der vil være følgende klasser: (Jeg deltager ikke i de klasser, jeg selv dømmer, ligeledes gør de andre dommere heller ikke)

- Tungeste dreng: Dyrene vejes, og skrives op. Den der vejer mest, vinder. Dommer: Charlotte Petersen

- Tungeste pige: Dyrene vejes, og skrives op. Den der vejer mest, vinder.    Dommer: Annette Biltzing

- Letteste pige (må ikke være undervægtige dyr): Dyrene vejes, og skrives op. Den der vejer mindst vinder.
Dommer: Sabrina Biltzing

- Letteste dreng (må ikke være undervægtige dyr): Dyrene vejes, og skrives op. Den der vejer mindst, vinder.
Dommer: Sabrina Biltzing

- Sødeste dreng / pige: Her kikkes på dyrets temperament. Charme, tillid og lækkert "hår" er et stort plus ;)
Dommer: Sabrina og Annette Biltzing (da det er en svær kategori)

- Ormespisning: I denne klasse bliver jeg nød til at tage et tilmeldings gebur på 5 kr. pr. dyr, der deltager, da ormene ikke er gratis angry.gif Men denne klasse handler om at spise 5 kæmpe melorme hurtigst. Der vil være et pindsvin på "banen" ad gangen, og der tages tid, som skrives ned. (Der kan betales inden dagen, men også på dagen (husk kontanter, da vi ikke tager dankort)). Der vil blive taget tid og skrevet ned.
Dommer: Annette Biltzing

- Væddeløb: Der vil blive sat en bane op på 2,5 meter. Der vil være et pindsvin på banen, ad gangen. Det gælder kort sagt om at komme først igennem forhindrings banen. Det kan være en vippe, en bro der skal passeres, ting der skal ignoreres, osv. Tiden for hvert pindsvin skrives ned. Det er tilladt at guide sit pindsvin hen til forhindringen, fx ved at løft forbenene (og kun forben) op på en forhindring, der skal krydses. Ligeledes må der, hvis der er brug for det, puffes blidt til pindsvinet.
Dommer: Charlotte Petersen

- Sureste: Den sureste pindgris vinder. Dog frabeder dommerne at det er dyr der bider alt for meget
Dommer: Betinie Andersen (og evt. en hjælper, hvis hun har brug for det)

- Publikums favorit: Alle der tager pindsvin med, må vælge et pindsvin. Det pindsvin kan publikum, og ejerne selv stemme på. Man får 2 stemmer. En med 1 point og en med 2 point. Den med flest point vinder. Der er minimum 2 placeringer i denne klasse.
Dommer: Publikum

- Bedste selvbespyt: Charlotte og jeg vil medbringe forskellige lækre ting, som ejerne kan vælge. Man har 2 chancer. Man skal vælge en ting ad gangen, som pindsvinet skal snuse til eller spise. Den med det "lækreste" selvbespyt vinder.
Dommer: Charlotte Petersen og Sabrina Biltzing.


Der vil være sponsor gaver til ALLE placerede. Er der over 5 dyr i hver klasse, er der 2 placeringer. Er der over 10 i hver klasse er der 3 placeringer, osv.

Sponsorerne er:
- Amanda Scheil: Sponserer ribbins til alle vinderne, i alle klasser
- Betinie Andersen sponserer gaver til følgende klasser: "Tungeste pige", "Letteste dreng" og "Væddeløb"
- Charlotte Petersen sponserer flotte armbånd og machende øreringe til følgende klasser "Tungeste dreng", "Letteste pige" og "Sureste"
- Gnaver-Shoppen vil sponser pindsvine ting til følgende klasser: "Sødeste dreng / pige", "Ormespisning", "Publikums favorit" og "Selvbespyt"Foruden konkurrencerne, kan man også tage ikke-konkurrence dyr med. Jeg kan tilbyde at klippe negle på dem, farve vurdering (så vidt jeg kan), og hvad der nu ellers ønskes.Formålet med denne dag er, at få alle pindsvine ejere og elskere sammen, så man kan sætte ansigter på hinanden og få en hyggelig dag i dyrenes og hinandens selvskab.


Til dem der har tenrec, egyptere, ect. Tag dem gerne med. Konkurrencerne er for alle arter, og der tages hensyn til arten.

 
Panel title
Antal besøg: 100302

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0.10892510414124sekunder