EU på dansk - Blå blok om EU

Venstre:


Venstre skriver i et indlæg på EUbevægelsens hjemmeside: ”Vi tror på EUs fremtid og muligheden for i fællesskab at skabe vækst og beskæftigelse gennem et stærkt og frit indre marked. Vi er sikre på, at vi er stærkere i fællesskab end ved at stå alene. Vi er klar over, at EU befinder sig i en brydningstid, en reformernes tid.”


Danskerne er uinteresserede i EU. Det er for kompliceret og usexet, som Morten Løkkegaard(V) siger. Der skal mere fokus på EU her hjemme i Danmark. Morten tror ikke på én fælles stat, men mener, at vi må erkende, at EU har været en generel succes indtil videre. Jens Rohde (V) siger, at EU skal være bedre til at koncentrere sig om de storer problemer, vi ikke kan løse i landene hver for sig. EU skal ikke bruge kræfter på at regulere på nationale områder, som ikke vedkommer EU som sammenhæng.


”Samhandel og frihandel er vejen til vækst og jobskabelse. Det er det Indre Marked et særdeles godt eksempel på. I dag er 30 millioner borgere i EU beskæftiget med et arbejde, der har relation til vores fælles marked. Markedet står for 18 % af BNP i EU - svarende til 2000 mia. Euro, og vi har kort sagt sikret et velstandsniveau i EU, som vi kan takke det Indre marked for.”


Morten Løkkegaard, www.loekkegaard.eu

Partimedlemmer i EU:

Morten Løkkegaard http://www.loekkegaard.eu/

Jens Rohde http://jensrohde.eu

Anne E http://www.anne-e.dk


Radikale:


Radikale Venstre vil ikke lade Danmark være den sære dreng i klassen, der insisterer på at stå uden for indflydelse. Når vi hverken vil samarbejde om fredsbevarende missioner, valuta, flygtninge, internationale skilsmisser og konkurser eller bekæmpelse af menneskehandel, så rammer det først og fremmest os selv.


Radikale Venstre ønsker mere debat om EU og europæisk politik i det danske folketing og i de danske medier, fordi europæisk lovgivning har stor betydning for os i hverdagen.


I Europa er der så meget at samarbejde om, at det er dumt ikke at gøre det. Radikale ønsker at smide Eu-forbeholdene(Se http://www.euforbehold.dk/)  væk, så Danmark kan være med til at bestemme. 


Radikale Venstre mener, at alle lande skal komme på banen med investeringer, reformer og initiativer. Der er massivt behov for reformer på arbejdsmarkederne og for investeringer i uddannelse, forskning og klimavenlig teknologi i alle europæiske lande.

Radikale Venstre mener, at alle lande skal komme på banen med investeringer, reformer og initiativer. Der er massivt behov for reformer på arbejdsmarkederne og for investeringer i uddannelse, forskning og klimavenlig teknologi i alle europæiske lande.

Se Radikale Venstres uddybende udspil EU2020:
http://www.radikale.dk/public/upload/Filer/Udspil/EU2020VidenVaekstVelfaerd.pdf


Dansk Folkeparti:

Morten Messerschmidt er tilhænger af samarbejde i Europa, men ønsker dog at reformere, formindske og dermed demokratisere samarbejdet, som han siger det. Selve EU-samarbejdet fører således til en amputation af demokratiet.

Begrænsning af EU’s magt

Bedre prioritering af EU’s arbejdsområder

Folkeafstemninger


Morten Messerschmidt er næppe den sidste til at kritisere EU. Her ses nogle links, som kan give dig et indtryk af hans holdning:


Video – Messerschmidt kritiserer EU og Helle Thorning: http://ekstrabladet.tv/nationentv/article1693742.ece


”I er jo selve virkeliggørelsen af folk der råder og regerer uden folkeligt mandat.”


Kronik – EU-staten skal rulles tilbage: http://www.danskfolkeparti.dk/Morten_Messerschmidt_EU-staten_m%C3%A5_rulles_tilbage.asp


Læs DFs EU-brochure:  http://www.danskfolkeparti.eu/pictures_org/EP-brochure.pdf


Se video af Messerschmidt – Der er noget galt i Danmark: http://www.danskfolkeparti.eu/Se_filmen_Der_er_noget_galt_i_Danmark-det_europæiske_bedrag.asp


4f999eaf64db326042012.jpg

Besøg DFs EU Skole: http://www.danskfolkeparti.eu/Eu-Skole.asp

Læs mere om Dansk Folkepartis EU-politik: http://www.danskfolkeparti.eu/EU-politik.asp

http://www.danskfolkeparti.eu/Forside.asp


Konservative:


Konservative ønsker indflydelse for Danmark dér, hvor beslutningerne træffes. Derfor ønsker Det Konservative Folkeparti et fuldt og helt dansk medlemskab af EU. Forbehold skal væk (Se http://www.euforbehold.dk/). Men Europa skal ikke tage sig af alt. Opgaver skal løses, hvor de løses bedst.

Connie Hedegaard

Bendt Bendtsen

 
Panel title
Antal besøg: 1415

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,6629641056061sekunder