sarahwilson125 - Forside

Computer reparatie Services - Je krijgt wat je betaalt voor


Het is een gevreesde gebeurtenis voor veel computerbezitters - de dag hun computer conks uit, wil niet meer werken normaal of gewoon ontslag. Niet alleen is dit een enorme overlast en een reden tot bezorgdheid als gevolg van het potentiƫle verlies van gegevens (stel je voor al dat harde werk gegaan in een oogwenk), met een computer vast kan geld kosten. Als u zich zorgen maakt over hoeveel u moet betalen voor het geval u PC reparatie diensten, hier is een korte handleiding om je een idee geven over de aard van de kosten die u kunt verwachten.


Sommige Computer reparatie diensten een vergoeding op basis van het soort werk gedaan. In het algemeen, echter, zult u waarschijnlijk in rekening worden gebracht per uur. Het zal ook de technicus die het aantal uren dat het zal duren om uw computer.So te lossen als hij rekent $ 30 per uur voor een 2-uur reparatie te bepalen, moet je de dop van 60 dollar - dat is, zolang het werk maar gedaan in 2 uur. Voor het geval het hem duurt veel langer dan dat, heb je geen andere keuze dan om meer te betalen. Als er software of hardware te worden geĆÆnstalleerd, kunt u ook extra kosten betalen voor deze.


Om te voorkomen dat overladen door een langzaam rijdende technicus, altijd vragen of wat ze het opladen is de volledige kosten voor reparatie van uw computer. Het is ook verstandig om te vragen om garanties. Dit zal je een mate van bescherming na de reparatie is voltooid. Het zal ook helpen als de computer reparatie service biedt een no-fix-no pay garantie. Op die manier, als ze niet bij de vaststelling van uw computer probleem, hoeft u niet te betalen voor alles.


Er zijn bedrijven die uw computer kunnen oplossen door het aansluiten van het online. Ze kunnen repareren van je problemen met de afstandsbediening en je kunt zelfs de voortgang in real time. Deze diensten kunnen zeer nuttig zijn als uw computer problemen zijn software-gerelateerd. Ze zijn ook heel betaalbaar, vergoedingen aan te rekenen die uitgaan van rond de $ 39.


Als het gaat om pc reparatie, kunnen de kosten relatief zijn. Het zal afhangen van de omvang van de reparatie die nodig zijn voor het werk, hoeveel uur het zou duren om het te voltooien, welke soorten hard-of software nodig zal zijn en tot op zekere hoogte, wie doet de fixing.Simple controles, diagnostiek, installatie en / of opnieuw installeren, bijvoorbeeld, kunnen de kosten van een miezerig $ 25 tot ongeveer $ 150 per uur. De low-end cijfer is meestal voor de meest elementaire werk gedaan terwijl hogere cijfers voor meer ingrijpende reparaties.


 
Panel title
Antal besøg: 23

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,50808215141296sekunder