Scientology - Om os


Nicolai, 14 år, Dragør

Jeg er en dreng på 14 år der bor i en lille by, der hedder Dragør. I min fritid spiller jeg golf 2-3 gange om ugen. Jeg vil gerne snart have et arbejde, da jeg mangler nogle penge. Jeg kan godt lide at spille fodbold med vennerne og jeg spiller også nogle gange computer. Jeg kan godt lide bare at sidde og kigge på computerne og bare følge med i hvad der sker.


Magnus Winkel, 14 år, Dragør

I min fritid spiller jeg fodbold og er sammen med venner. Jeg spiller tit fodbold til træning og i haven, det er virkelig en fed sport. jeg spiller 2 gange om ugen og kamp i weekenderne.


Victor Løhr, 14 år, Dragør

Jeg er en dreng på 14 år, der bor i en lille by, lidt ude fra København, ved navn 
Dragør. Jeg bor i en hvid villa, i et hyggeligt villakvarter. I min fritid kan jeg godt lide at være på computeren og finde ud af hvad der sker ude i verden. Hver tirsdag og torsdag går jeg til kajak, i Dragør Kajakklub. Jeg har ikke noget job, men har søgt op i den lokale Føtex food. Jeg kan godt lide at være på computeren og lave nye ting, har prøvet at lave min egen App. Det gik lidt i vasken da jeg ikke rigtig kunne få fat på de rigtig progammer
 
Panel title
Antal besøg: 171

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,332927942276sekunder